ISKASAPLJEN: Migranti u Subotici sekli dečaka sa skalpelom po glavi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

ISKASAPLJEN: Migranti u Subotici sekli dečaka sa skalpelom po glavi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ničim izazvan napad da maloletnog Subotičanina. 

Foto: Facebook

Želeći da pomognu migrantima da nađu prenoćište u Subotici, dva rođena brata, šesnaestogodišnjaci S. S. i D. S., krajem prošle nedelje su napadnuti i to u samom centru grada. S. S. je završio sa ozbiljnim posekotinama na glavi, dok je drugi momak srećom prošao bez ozleda.

Naime, mladići su oko 21 čas sa društvom bili u parku Ferenca Rajhla iza bivšeg bioskopa „Jadran“, kada su im prišla tri migranta i pitala gde bi mogli da prenoće. Momci su pokušavali da im objasne, ali kako nisu uspeli da se sporazumeju, krenuli su sa njima da ih upute.

Pročitajte još:
(UZNEMIRUJUĆI FOTO) HAOS NA SICILIJI: Italijani počeli da ubijaju mafijaše migrante!
BRUTALAN GOVOR MRŽNJE: Subotičani su psihički bolesnici, zato mrze migrante!
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UBIJTE JE U IME ALAHA: Devojka plače i vrišti dok je migranti nemilosrdno tuku!

– Mi smo ostali kod Jadrana, kod Spomenika njihovoj vernosti i gledali kako odlaze u pravcu hotela „Patrija“ – priča M. P., njihova drugarica. – Brzo su se vratili, a S. S. je bio skroz krvave glave i kolena. Brat mu je, sav u šoku otrčao po vodu da ispere povrede. Ispričao nam je da se sagnuo da veže pertle i da je jedan od migranata izvadio skalpel i isekao ga po glavi. Onda su pobegli.

Deca su pokušavala da zaustave krvarenje, a ubrzo su stigle ekipe policije i Hitne pomoći. Povređeni mladić je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici

.

– Patrola je odmah izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno Osnovno javno tužilaštvo. Napadači, nažalost, nisu identifikovani i intenzivno se radi na rasvetljavanju ovog slučaja – kažu u policiji.

Više o organizovanim masovnim silovanjima koje miganti vrše po evropi kao i na šta se sve Srbija obavezala skandaloznim sporazumom UN o migrantima iz Marakeša, koji je takođe potpisan bez znanja javnosti, da bi se kasnije saznalo da ga je Srbija podržala kada se sve bilo gotovo pogledajte u sledećem snimku:

Izvor: Novosti

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite