RUSI PRETUKLI MIGRANTE: Dirali im devojke u diskoteci, 18 povređeno i 33 uhapšeno!

RUSI PRETUKLI MIGRANTE: Dirali im devojke u diskoteci, 18 povređeno i 33 uhapšeno!

Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub u Murmansku, na severu Rusije, blizu Norveške granice, počeli su da uznemiravaju mlade Ruskinje.

Iako iz policijski daju šture izjave, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu.

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog “lošeg ponašanja” i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do te skandinavske zemlje. Kada su se vratili u Rusiju muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci “Gandvik” i da uznemiravaju Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobegnu, ali su ih Rusi ubrzo pronašli i fizički se obračunali sa njima. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mesta stvari su se mogle završiti tragično.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju. Iako su savetovali lokalne Ruse da ne linčuju napasnike i oni su se tiho pridružili batinanju prenosi portal “News.li”.

“Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posetioce, ali ne smete da zaboravite – vi ste ovde gosti”, rekao je jedan od učesnika incidenta.

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru.

Izvor: Russian Voice/Maxporta.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite