DINASTIJA TABAKOVIĆ: Ćerka guvernerke postala direktorka! MOJE DETE JE SPOSOBNO poručuje Jorkovanka…

DINASTIJA TABAKOVIĆ: Ćerka guvernerke postala direktorka! MOJE DETE JE SPOSOBNO poručuje Jorkovanka…

Nakon skandala s korišćenjem službenog vozila u lične svrhe, ćerka Jorgovanke Tabaković je avanzovala u životu.

Pre četiri godine, ćerka guvernerke Narodne banke Jorgovanke Tabaković bila je predmet novinskih natpisa zbog korišćenja službenog vozila za odlazak na predavanja iz Novog Sada u Beograd, gde je studirala. Tad je direktor RFZO rekao da je „sve u skladu sa odlukom o slanju zaposlenih na usavršavanje“.

Nakon toga, Jorgovanka Tabaković je najavila tužbu i zamolila Savet za medije da reaguje.

Kako je tad saopšteno iz RFZO, pravo na upotrebu službenog vozila za odlazak na predavanja u Beograd imaju i oni čije je mesto stanovanja manje od 200 kilometara, tu spadaju Novi Sad i Požarevac, dok zaposlenima koji dolaze sa udaljenosti veće od 200 kilometara kao što je Niš, Novi Pazar, Kruševac, plaćaju prenoćište.

“Milena Tabaković, iz Novog Sada, jedna je od dvadeset dvoje zaposlenih koji su upućeni od strane RFZO na stručno usavršavanje i ima jednaka prava kao i svi ostali polaznici. Ona na predavanja putuje sa još jednom koleginicom iz Novog Sada”, navodilo se tada u saopštenju.

I tu je prestalo da se priča o Mileni Tabaković.

Ako ste se pitali šta se u međuvremenu desilo s Jorgovankinom ćerkom, evo: u ovom trenutku, Milena Tabaković je direktorka filijale RFZO u Novom Sadu. Po svemu sudeći, onoliko usavršavanje i vožnje o trošku države su urodili plodom.

I Srbija sad ima novog direktora. Direktora, sasvim slučajno, u najbližoj srodničkoj vezi s Jorgovankom Tabaković.

Kakva slučajnost, mama visoki funkcioner SNS, a ćerka odmah direktor.

Jorgovanka je i sama svojevremeno komentarisala ćerkin položaj u RFZO, ali kako se čini, ona tu ne vidi ništa sporno.

„Moja ćerka Milena je doktor stomatologije, radi u RFZO, prošla je sve stepenike i sada radi kao pomoćnik direktora Filijale za Južnobački okrug. Za to je kvalifikovalo njeno obrazovanje, rad i zalaganje“, navodila je Tabakovićeva.

Ipak, ne možemo, a da ne primetimo da Jorgovankina ćerka ide ubrzanom uzlaznom putanjom, a verujemo i da ovo nije vrhunac njenog uspeha.

Pokušali smo da kontaktiramo filijalu u kojoj je Milena Tabaković postavljena za direktorku kako bi smo dobili komentar, ali nam niko nije odgovarao na pozive.

Izvor: Espreso

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite