STEFANOVIĆ: Đilas opet obmanjuje

Član predstavništva Srpske napredne stranke i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da po ko zna koji put Dragan Đilas nedostatak bilo kakvog programa za Beograđane i nepostojanje odgovora za korupcionaške afere, koje su obeležile njegovu vladavinu Beogradom, pokušava da zameni novim izmišljotinama koje bi trebalo da obmanu građane Beograda i da njega vrate na vlast.

Ministar Nebojša Stefanović (Izvor;Printscreen)

– Naime, izmišljene priče o navodnom povećanom broju upisanih birača u Beogradu demantovali su više puta svi državni organi, a iz broja upisanih birača u biračkim spiskovima vidi se da je taj broj u Beogradu gotovo isti u poslednjih nekoliko godina i da je jedino statističko odstupanje, odnosno značajniji broj upisanih birača u Beogradu bio 2007. i 2008. godine, baš kada se Đilas kandidovao za gradonačelnika – kazao je Stefanović.

On je objasnio da Dragan Đilas treba da prestane da laže Beograđane i da da odgovore na pitanja zašto su na tenderima uzimali firme koje su 650 miliona dinara skuplje.

– Zašto su milionski plaćeni podzemni kontejneri propali u veoma kratkom roku i zašto su Beograđani u njegovo vreme vrtiće plaćali 9.700 dinara ili gotovo duplo više nego što je to danas slučaj – naveo je on.

Izvor: Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite