ITALIJANSKI KRIMINOLOG: Muslimani će natalitetom preuzeti Italiju, a onda će guštiti slobodu i diskriminisati žene!

Muslimani će natalitetom pokoriti Evropu, poštovaće naše zakone dok su manjina, a onda će početi da nam guše slobodu i diskriminišu žene, kaže vodeći Italijanski psihjatar i kriminolog Alesandro Meluci.

Alesandro Meluci (Foto: Screenshot)

Tokom radio intervju Meluci je rekao „Populacija koja dolazi u Italiju je većinom muslimanska sa Severne Afrike i imaju između 5 i 6 dece po paru, dok Italijani imaju 1.2 deteta po paru. Lako je izračunati šta će se desiti, matematika je jasna kao dan“.

Dokle god su manjina oni će pristajati na naša pravila, onde će početi da dominiraju i nametniće nam svoje zakone na silu – rekao je profesor Meluci.

Meluci naglašava značaj osnovnih sloboda i zaštitu žena koja ne postoji u islamskim zemljama, kao i da ćete vrednosti biti uništene od strane novopridošlih migranata.

Kriminolog je takođe kritikovao one koji pokušavaju da prikriju realnost, i gurnu po strani ono što će se dešavati u budućnosti, a sve u ime političke korektnosti i glumnjenja dobrote.

Analize o izborima koji se danas održavaju u Italiji, sugerišu da bi novu vlast vrlo verovatno mogla da oformi koalicija Silvija Berlsukonija i Severne Lige koja je obećala da će deporovati 500.000 ilegalnih migranata.

Izvor: Dnevna Gazeta/La Zanzara

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite