(VIDEO) MIGRANT PRETIO NOVINARU DA ĆE GA UBITI: Dobio brutalan nokaut iz okreta!

(VIDEO) MIGRANT PRETIO NOVINARU DA ĆE GA UBITI: Dobio brutalan nokaut iz okreta!

Patosirao ga iz prve… 

Tomi Robinson (Foto: Screenshot)

U jednoj od migrantskih četvrti Rima novinar The Rebel Media Tomi Robinson pokušao je da snimi priču o migrantskom kvartu u kome je pre dve godina napadnuta italijanska novinarka od strane izbeglica prilikom čega je vučena po betonu kroz ulicu.

Robinson i njegova ekipa su napadnuti bukvalno minut nakon što su migranti videli kameru, jedan od njih mu je zapretio smrću, a onda je iz prvog udarca dobio nokaut.

Samo nekoliko minuta po ulasku u migrantsku četvrt došlo je do prvog konflikta između novinarske ekipe sa lokalcima.  „Ne možeš“ počeo je da govori jedan migrant i zaleteo se prema kameri, pokušavajući da spreči snimanje.

Pročitajte još:
(VIDEO) NAJOPASNIJE SU U EVROPI: U ovoj zemlji žene tuku migrante, čak i kad su 2 na 1!
(VIDEO) Migranti napali političara ispred džamije! Zabranjeno im da vrše molitve tokom Korone, a onda…

Robinson mu je preprečio put i upozorio ga da se skloni, na šta mu je afrički migrant rekao „čuvaj svoj život“ nakon što je novinar odgurnuo nasilnika ovaj mu je uputio jezivu pretnju „Ubiću te“ prilazeći mu iza leđa . Nakon čega ga je Tomi Robinson iz okreta udario i nokautirao.

Posle incidenta intervenisala je i italijanska policija, a Robinson kaže da zločini koji se danas dešavaju u Rimu podsećaju na Bliski istok i Južnu Afriku.

BONUS VIDEO – Kako su migranti brutalno prebili našeg čoveka u Loznici, a za to dobili kaznu od samo 5.000 dinara kao i zbog čega iz sudskih arhiva nestaju presude protiv migranata možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite