EKSPERT KAŽE DA NEMAČKA IDE U SREDNJI VEK: Migrant tražio seks sa ženom od 60 godina pred njenim mužem

EKSPERT KAŽE DA NEMAČKA IDE U SREDNJI VEK: Migrant tražio seks sa ženom od 60 godina pred njenim mužem

Arnold Mengelkoh (Arnold Mengelkoch) je zvaničnik za pitanja migracije opštine Neukoln koje je predrađe Berlina. U intervjuu za  “Der Tagesspiegel“ on upozorava da je veliki broj migranata izmenio lice nemačke prestonice, navodeći da „Berlin ulazi u srednji vek“.

Nemačka (Foto: Screenshot)

Devojčica od 18 godina hoda ulicom u blikiniju blizu plaže i migrant se dere na nju da je „drolja“ i napada je uzvikivajući kako možeš tako da se oblačiš. Žena od 60 godina se šeta sa svojim mužem i iznenada muškarac arapskog porekla je pita da li želi da ima seks sa njim u žbunju. Arapin šeta ulicom u Neukolnu i čuje dobacivanje, zašto? Zato što njegova nećaka ne nosi hidžab preko glave – opisije zastrašijuće scene Mengelkoh.

Kako kaže zvaničnik za pitanje migracije ovo nisu izolovani slučajeve, „ljudi koji rade sa izbeglicama mi govore iste stvari, kao i moji sugrađani iz drugih delova Berlina. Kažu mi da se više ne osećaju bezbedno u svom gradu“.

Grad je pun mladih muškaraca koji ne žele da rade, a veliki broj njih gleda žene koje ne nose hidžab kao seksualne objekte. Direktorka škole mi govori da devojčice od 7 godina nose veo preko lica, a da su one koje su odbijale dobile pretnje da će biti ubijene.

Peter Hermans koji je menadžer u kampu za migrante, misli da ne postoji rešenje za sadašnju situaciju. Izbeglice mu nejčešće postavljaju pitanje „Gde je limit ukoliko želim da imam kontakt sa ženom?“

Imao sam situaciji da je otac Arpaskog porekla došao u centar sa svojim sinom, video da se deca igraju u sklopu vrtića i rekao direktoru „Valjda vam je jasno da se moj sin neće igrati sa devojčicama“ – kaže Hermans.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Voice of Europe

Original vest na engleskom možete pogledati klikom OVDE.

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite