STEFANOVIĆ: Možemo da imamo i nove parlamentarne izbore

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da negodovanje opozicijeu parlament u shvata kao poziv na nove parlamentarne izbore.

Nebojša Stefanović (Foto: Screenshot)

Stefanović je tokom rasprave o amandmanima na predlog Zakona o strancima u Skupštini Srbije rekao da kritike o broju podnetih amandmana vladajuće koalicije tumači kao poziv da se proveri mišljenje građana o tome kako je radila SNS.

– To je legitiman predlog. Ja bih se založio, i to je moje privatno mišljenje, da imamo izbore što pre i da narod kaže šta misli. Možda je to dobra prilika i da se vidi šta građani misle o ostalima, kao i da se oni uvere šta narod misli o njima – rekao je ministar.

Napomenuvši da su građani Beograda to rekli pre desetak dana, primetio je da je možda vreme da to kažu i građani u ostatku Srbije.

Opozicija, inače, danas negoduje u parlamentu što su poslanici vladajuće koalicije podneli više od 300 amandmana na predlog Zakona o strancima i smatraju da će zbog toga biti potrošseno vreme za raspravu o još nekim zakonskim predlozima.

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite