ZAPALIO IH BENZINOM: Migrant koji je ubio tinejdžerku, njenu sestru i majku uskoro na uslovnoj slobodi!

Trostruki ubica Azhar Ali Mehmud koji je zapalio tinejdžerku, njenu sestru i majku u njihovoj kući 2001. godine mogao bi da se nađe na slobodi već sledeće godine. Advokati osuđenog višestrukog ubice tvrde da je on danas promenjen čovek i da na osnovu prvobitne presude po kojoj je osuđen na 40 godina, sada ima velike izglede da 2019. godine izađe na uslovnu slobodu.

Ilusracija (Foto: Pixabay)

Mehmud (30) je tvrdio da je navodno bio u vezi sa Lusi Lov (Lucy Lowe) od njene 13 godine i da je pobegao iz kuće kada je izbio požar koji on nije podmetnuo, ipak to se dovodi u sumnju jer je veoma izvesno da je devojčica podvođena i zlostavljana pretnjama nasiljem i smrću do strane Mehmuda, sve do njenog ubistva koja se desila 3 godine kasnije.

Trostruki ubica osuđen je na 40 godina zatvora u oktobru 2001. godine zbog brutalno ubistva Lisi, njene sestre Sare (17) i njihove majke Evelin (49). Tri žrtve su umrle u plamenu u svojoj kući u Halifaks Drajvu, avgusta 2000. nakon što je Mehmud zapali njihovu kućo kanistrom benzina.

Pored toga Ali Mehmud je osuđen za pokušaj ubistva Džordža Lova oca ubijenih sestara, koji je uspeo da pobegne iz požara. Advokati su uporno insistirali da je okidač za zločin bio to što je Lis „raskinula“ sa četrdesetogodišnjim Mehmudom. Dodatne kontraverze u ovom slučaju su izazvali britanski mediji koji su preneli da je devojčica od 13 godina bila „devojka“ ubice, što je izazvalo ogorčenje porodice žrtve.

Ubica je na suđenju tvrdio da on nije izazvao požar već je pobegao iz njega, iako je veštačenje na mestu zločina potvrdilo da je požar započeo četrdesetogodišnji Mehmud sa svojim upaljačem.

Izvor: Dnevna Gazeta/Brimingem Hil

Original vest možete videti klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite