CNN BESAN: Tramp tražio od publike da ne zviždi Kim Džong Unu. dok su zviždeli novinarima! (VIDEO)

Predsednik SAD Donald Tramp zatražio je od svoje publike da ne zviždi Kim Džong Unu tokom mitinga u Pensilvaniji, jer kako kaže stvari se odvijaju u pozitivnom pravcu i S. Koreja je spremna da rešava probleme sa SAD. Sa druge strane samo par sekundi pre toga publika je glasno zviždala kada je Tramp pomenuo ime televizije CNN, što je izazvali žustre osude te televizjske kuće jer veruju da su te dve stvari povezana, i da Tramp vidi CNN kao veći problem od Severne Koreje.

Donald Tramp (Foto: Screenshot)

Na velikom mitingu u Pensilvaniji predsednik Sjedninjenih Američkih Država Donald Tramp osvrnuo se na situaciju sa S. Korejom. Kako kaže od početka vladavine njegove adminsitracije

Sad trebamo da budemo veoma fini i da vidimo šta će se desiti. Severna Koreja je čvrsta zemlja testiraju nuklearke i ovo je trebalo rešavati 30 godina ranije, ali će biti rešeno i sada jer je to ono što mi radimo mi rešavamo probleme.

Mi smo sredili sastanak, ovo ne bi uspeo Obama, ne bi uspeo ni Buš, ne bi uspela ni Hilari Klinton – zaključio je Tramp praćen ovacijama okupljenih građana.

Ovo je izazvalo negodovanje televizijske kuće CNN koja navodi da Tramp podstiče zviždanje novinarima i televizijskim kućama dok ne želi da publika zviždi donaldu Trampu.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite