EKSTREMNI LEVIČARI NAPALI NOVINARA: Sam istukao sedmoro napadača, kao akcioni heroj! (VIDEO)

EKSTREMNI LEVIČARI NAPALI NOVINARA: Sam istukao sedmoro napadača, kao akcioni heroj! (VIDEO)

Britanski novinar Tomi Robinson napadnut je od strane 7 osoba u Londonu dok je radio izveštaj o konferenciji ekstremno levičarske organizacije. Ono što nisu očekivali je da će ih Robinson sam istući, pa su se veoma brzo razbežali. Novinarska ekipa je takođe snimila policiju koja nije htela da interveniše tokom napada, a pored toga su odbili da istraže slučaj.

Tomi Robinson (Foto: Screenshot)

Sedam pojedinaca za koje se sumnja da pripadaju ekstremnoj organizaciji Antifa koja javno zagovara nasilje prema neistomišljenicima, napali su britanskog novinara Tomija Robinsona, njegovog kamermana i kamermanku tokom izveštavanja o konferenciji koja se desila u Londonu.

„Policija je bila tu i nisu hteli ništa da preduzmu, posle toga su mi rekli da ne mogu da preduzmu dalje korake jer navodno ne znaju ko su našadači. Nisu ni pokušali da saznaji“ kaže Robinson i dodaje „Napali su nas u sred dana sa maskama na licima, i to organizacije koje tvrde da se recimo bore za prava žena, a vukli su moju kamermanku po betonu“ ističe Robinson.

Početak tuče Robinsona i pristalica pokreta Antifa možete videti na 57 sekundi snimka, dok se napada na kamermanku na 40 seknudi:

Napadnuti novinar kaže da Britanija danas ima bande mladih muškaraca sa fantomkama koji se kreću zemljom i odlučuju ko ima pravo na slobodu govora, a ko ne, dok država ne želi ništa da preduzme. Da imamo ovakvu desničarsku organizaciju budute sigurni da bi se država obračunala sa njima, kaže Robinson.

Na snimku se mogu videti prolaznici koji pitaju Robinsona da li je sve u redu, a jedan je ima komentar „sj*bao si ih u svakom slučaju“ iako je Robinson bio brojčano nadjačan.

Robinson se našao na meti ekstremista po svemu sudeći zbog svojih izveštaja o migrantskom nasilju u velikoj Britaniji.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite