SRBIJA NA STRANI RUSIJE: Popović kaže da su optužbe Britanije bez ikakvog osnova! (VIDEO)

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i lider Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je gostujuću u emisiji „Novo jutro“ na TV Pink da su najnovije optužbe Velike Britanije protiv Rusije neutemeljene i bez ikakvog dokaza. 

Nenad Popović (Foto: Screenshot)

– Engleske optužbe protiv Rusije nisu potkrepljene ni jednim jedinim dokazom. Zanimljivo je što se to dešava baš pred predsedničke izbore u Rusiji. Taj rukopis je poznat, optužbe bez ikakvog osnova i zato je to teško komentarisati. Postalo je moderno u nekim zapadnim državama za sve što se desi optuživati Rusiju, za izbore u Americi, za neka ubistva u Velikoj Britaniji… uskoro će Rusiju i Putina optuživati i za klimatske promene – rekao je Popović.

On je istakao da se iz aviona vidi da je reč o samo jednom u nizu pokušaja da se Rusija stavi na crnu listu u svim aspektima.

– Dokle to ide vidi se i iz izjava nekih britanskih zvaničnika da bi Engleska trebalo da otkaže učešće na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji.

Popović je naglasio da ovakvi napadi neće ostati bez odgovora Moskve, ali da takve i slični pritisci na Rusiju neće imati gotovo nikakvog efekta.

– Recimo sankcije koje su uvedene, čak su u nekim segmentima doprinele razvoju ruske privrede – rekao je Popović.

Izvor: Informer

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite