Avganistanac ubio Nemicu od 17 godina, jer nije htela da pređe na islam, ovo je treći takav slučaj!

Novo migrantsko ubistvo potreslo je Namačku. Nakon ubistva Marije Ladenburger i Mie Valentin treća tinejdžerka usmrćena ja zato što je odbila da pređe u islam.

Žrtva sa ubicom (Foto: Facebook/Privatna arhiva)

Mireile B. izbodena je od strane njenog dečka Avganistanca u gradu Flesburg piše nemčki Bild. Žena koja je prijatelj porodice je rekao Bildu da su Ahmad i Mireile par od januara 2016. godine i da su se često svađali jer je on od nje zahtevao da nosi veo i da se preobrati u islam, ali je ona bila neodlučna.

„Svaki puta kada nije nosila hidžab dolazilo je do ozbiljnih svađa“ kaže žena i dodaje „Ahmad je bio žestoko ljubomoran i uvek je želeo kontrolu nad njom. Kada sam bila sa njom zvao je bukvalno na svaka dva minuta da vidi šta radi“.

Prema javnom tužiocu ubica Ahmad G. došao je u Nemačku kao izbeglica 2015. godine. Potparol grada Flensburga kaže da je Ahmadova aplikacija za azil odbijena (to jest da je dokazano da je lažni izbeglica), ali da se on na nju podneo žalbu.

Mireile je živela sama u stanu, gde je pronađena mrtva, a ubica je priznao da je njihova poslednja rasprava o islamu bila okidač za ubistvo.

Izvor: Dnevna Gazeta/Bild/Voice of Europe

Original vest na engleskom jeziku možete pročitati klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite