Migranti silovali devojčicu 3 dana i sve snimali, tukli je dok nije povraćala od udaraca!

Dve nemačke devojčice iz Berlina, starosti 14 i 16 godina, prijavile su silovanje od šest muškaraca. Mohamed S. i njegov prijatelj Vael I.  optuženi su za grupno silovanje. Tokom brutalnog akta nasilja napravljene su 22 fotografije i video snimci, izveštava njemački Bild. Kako navodi tužilac jedna od devojčica je toliko prebijana da je zbog jačine udaraca i alkohola koji je konzumirala počela da povrća. 

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Dve mlade devojke su zlostavljala šestorica muškaraca koji su iz berlinskog migrantskog predgrađa Neukoln. Mohamed S. (17) se branio izjavom da je devojčicu od 14 godina upoznao 2015. godine pristala na sporni seksualni odnos i fotografisanje istog.

Tužilac negira navode migranta i kaže da je devojčica prvo silovana, a onda joj je prećeno da će se snimci objaviti na internetu ukoliko ne nastavi da ima seksualne odnose sa optuženima.

Druga tinejdžerka prijavila je identičan slučaj u istom predgrađu Berlina, žrtva od 16 godina je bila pod dejstvom alkohola i nije mogla da se brani, a kako kaže tužilac dok ju je silovatelj tukao ona je dozivala  pomoć i povrćala. Devojčica je protiv svoje volje bila zatvorena u stanu optuženog 3 dana i silovana dok je policija nije pronašla.

Nijedan od optuženih nije u pritvoru. Samo jedan od napadača ja klasifikovan kao odrasla osoba Vael I. star 26 godina. On o četrnaestogodišnjoj žrtvi kaže „Bila je srećna što imamo odnos i nije bilo pritisaka“.

Migrantima se sudi za dela teške prinude, silovanja, pravljnenja i distrebucije maloletničkog pornografskog sadžaja i lišavanje slobode. Proces će se nastaviti 22. marta, odluka se očekuje 29 maja.

Izvor: Dnevna Gazeta/ Voice of Europe/Bild

Više o ovom događaju možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite