SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD: Levičari došli do hemijskog oružja, napravili i fabriku eksploziva u Nemačkoj!

Nemačka policija otkrila je tajno levičarsko skladište eksploziva, opasnih hemikalija i mobilnu fabriku za proizvodnju bombi u federalnoj državi Turingia prenose lokalni mediji. Ipak javnost su od planiranih napada više šokirale izjave predstavnika vlasti od kojih su neki opravdavali terorizam skretajući pažnju na navodno nasilje desnice, a ministar Turingije Bodo Ramelov je izjavio da uhapšenima treba dati orden zbog „borbe za demokratiju“. 

Ekstremisti iz pokreta Antifa (Foto: Screenshot)

Osumnjičeni su povezani sa ekstremno levičarskom organizacijom Antifa, koja se u prvom planu zalaže za otvaranje granica, masovnu migraciju i otvoreno zagovara nasilje protiv neistomišljenika desne političke orijentacije pri čemu ih sve nazivaju fašistima uključujući i umereno desne organizacije koje se javno protive fašizmu.

Bodo Ramelov, premijer u vladi Turingije i član levičarske stranke Die Linke, izjavio je povodom slučaja da uhvaćenima za planiranje napada treba dati nagradu za demokratiju, jer su se uhvatili u koštac sa „Neo-nacistima“.

Goerg Maier miniitar unutrašnjih poslova ove savezne države takođe se oglasio kontraverznom izjavom, on je pokušao  da ublaži skandal i otkrivanje eksploziva i hemijskog oružja skretanjem pažnje na desničarsko nasilje. i izjavom da „Turingija ima puno ekstremno desničarskog nasilja, ali i da je eskalacije levičarskog nasilja na samitu G20 u Hamburgu pokazala opasnost dolazi sa obe strane spektra“.

Poslanica levičarske stranke Katarina Konig-Pojs (Katharina König-Preuss) je takođe pretrpela štetu u ovom skandalu, jer se ispostavilo da je bliska sa jednim od uhapšenih i da se u prošlosti javno ponosila sa svojom vezom sa pokretom „anti-fašista“.

Policija je pronašla opasnu butrinsku kiselinu u kući jednog od osumnjičenih, koja je planirana za upotrebu kao hemijsko oružje tako što bi se bacala u lice desničarskim političarima. Osumnjičeni se povodom otkrivanja opasne kiseline pozvao na svoju majku rekavši da je kiselina bila u kući jer je njegova majka koristi protiv za ubijanje krtica.

Nemačka je doživela epidemiju levičarskog nasilja sa porastom migrantske krize, jer ovakve grupacije najčešće nekažnjeno ili uz prećutnu podršku predstavnika vlasti vrše organizovano nasilje. U Nemačkoj su sve češći slučajevi prebijanja, ali i upada u kuće.

Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Više o ovoj vesti na engleskom jeziku možete pogledati klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite