Pod vladavinom Sadik Kana broj silovanja dece u Londonu skočio za 30%

Broj seksualnih napastvovanje počinjenih nad decom u protekloj godini tokom vladavine novog granonačelnik Sadik Kana iznosi 1.200. 

Sadik Kan (Foto: Screenshot)

Statistika pokazuje da je broj silovane dece u 2017 godini porastao za 30% u odnosu na predhodnu godinu, prenosi Evening Standard.

 

Brojke objavljene u petak od strane Metropolitanske policije imale su za cilj da ukažu na problem silovanja dece u saradnji sa organizacijom Bernardo, koja je pokrenula kampanju sa ciljem pomaganja žrtvama seksualnog zlostavljanja.

 

„Deca koja su seksualno zlostavljana se nakon toga osećaju bespomoćno i taj osećaj ostaje kasnije u životu“ rekla je Džesika Džun, asistent direktora organizacije Bernardo, naglašavajući važnost pomoći žrtvama.

London je od dolaska na vlast Sadik Kana doživeo drastičan porast nasilja, a prednjače napadi noževima, seksualni delikti i napadi prilikom kojih se ljudima baca kiselina u lice. Novi granonačelnik Londona pakistanskog porekla preusmerio je policijske resurse sa rada na terenu, na posebna odeljenja koja nadziru društvene mreže i prijavljuju verbalne delikte i slučajeve političke nekorektnosti, zbog kojih u Velikoj Britaniji možete dobiti zatvorsku kaznu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Infowars

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite