Liberali i levičari tukli žene koje su bile žrtve silovanja, tvrde da one šire mržnju! (VIDEO)

Činjenicu da je Nemačka postala duboko podeljena nacija, pokazao je marš koji su organizovale žrtve silovanja, prilikom koga su fizički napadnute od strane levičarskih organizacije. Tokom skupa ženama je uzvikivano da su „nacistkinje“, jer su učestvovale u protestu provodom uznemirujućeg porasta migrantskih napada. U Nemačkoj se dnevno desi 10 napada na žene, koje počine migranti. 

Grupa nemačkih levičara i liberala odlučila je da se nasilnim putem suprotstavi skupu koje su organizovale žrtve migrantski silovanja. Priliko skupa došlo je do nasrtaja na policiju i žrtve seksualnog zlostavljanja, a motiv za to je bio stav kontra-demosntranata da se ovakvim skupom „šire predrasude“. Iako je pojam predrasude kranje nedefinisan termin koji svako može da tumači prema sopstvenim nahođenjima to je bio dovoljan okidač za nasilje.

Ekstremni levičari i ultra-liberali pokazivali su napastvovanim ženama srednji prst i izvikivali im da su „nacistički šljam“. Na skupu su bili prisutni i pripadnici gej zajednice zabrinuti porastom netrpeljivosti prema njima u migrantski zajednicama, ali ovo nije sprečilo nasilne demonstrante da insistiraju na nacističkoj prirodi skupa.

Tokom skupa izvršen je i socijalni ekspreriment demonstrantima su rečena imena žrtava ubistava koje su počinili migranti, a zatim su upitani da li prepoznaju to ime. Radilo se o imenima najbitnijim slučajevima u toku godine, to jest o ubistvima o kojima su izveštavali main-stream mediji i televizije. Svi pripadnici grupe koja je je nosila transparente protiv „govora mržnje“ nisu prepoznali imena. Sa druge strane većina demonstranti protiv masovnih silovanja su prepoznali imena žrtava.

Snimak možete pogledati ovde:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite