(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Afrički rasisti Belca skinuli golog, skakali mu po glavi i kamenovali ga do smrti !

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Afrički rasisti Belca skinuli golog, skakali mu po glavi i kamenovali ga do smrti !

Šokantni video snimci rasističkog nasilja u J. Africi počeli su da isplivavaju u javnost proteklih nedelja od kako su alternativni mediji počeli da se bave pitanjem rasne mržnje u toj zemlji. Jedan od snimaka koji je zapalio društvene mreže okačen je na Jutjubu 2014. godine, ali je ignorisan od strane main-stream medija, a radi se u ubistvu na autoputu u J. Africi kad je čovek evropskog porekla skinut go i prebijan od smrti na auto-putu.

Na snimku se navodi da se radio o rasističkom napadu od strane afričkih grupa koji betonskim blokom tuku čoveka do smrti. U cilju maksimalnog poniđavanja žrtva je skinut gola, a egzekucija je izvršena na auto putu pred očima prolaznika.

Uznemirujući deo je što se na snimku čuje veliki broj ljudi koji je u publici, posmatra ubistvo ne želi da prekine nasilje i raduje sa kada betonki bolok pogađa bespomoćnog čoveka u glavu.

Južna Afrika je pod vlašću afričkog nacionalnog kongresa, stranke Nelsona Mendela doživela erupciju otvorenog rasizma prema ljudima evropskog porekla koja je kulminirala vojnom paradom na kojoj je doskorašnji predsednik Džejkob Zuma pevao pesmu „Ubijmo belce, ubijajmo Bure“, prema izveštajima organizacija koji se bave zaštitom ljudskih prava Bura u zemlji, u J. Africi svakog dana se ubije po jedan čovek evropskog porekla.

Pogledajte video snimak:

(Ukoliko snimak ne bude pušten to znači da je u međuvremenu uklonjen zbog cenzure na Jutjubu)

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite