ANTI-NATO PROTEST ISPRED SKUŠTINE: Poručili Vučiću da je „ološ koji demonizuje crkvu i vojsku“ (VIDEO)

Na skupu povodom godišnjice NATO bombardovanje organizovanom ispred skupštine Srbije, okupilo se oko 1.000 ljudi, a govornici su poručili da neće dozvoliti priznavanje nezavisnosti Kosova, a uputili su i oštre poruke predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, kao i predstavnicima pro-briselske opozicije i bivše vlasti optuživajući ih za demonizaciju crkve, vojske i policije.

Gepostet von Armyinfoforum am Samstag, 24. März 2018

Nećemo da se zahvaljujemo ni vojnom sindikatu ni udruženjima, ni pojedincima, nećemo jer je ovo večeras naša obaveza, jer je ovo obaveza prema trogodišnjoj Milici Rakić, jednogodišnjoj Bojani Tošović, dvogodišnjem Marku Simiću iz Novog Pazara i 123 poginule dece u napadu NATO agresora – rekao je okupljenima jedan od organizatora Nemanja Petrović.

Petrović kaže da će nastaviti da izlaze na ulice, i to svaku put u sve većem broju, „a ti Aleksandre Vučiću juče si izjavio da nećeš dozvoliti vojsku na severu Kosova, a šta je sa jugom? Jel si to već prodao, nećemo ti dati. Ivice Dačiću, Nobojša Stefanoviću, Borise Tadiću, Dragane Đilasu, Vuče Jeremiću, Čedo Jovanoviću, Ana Brnabić ološu jedan, vi demonizujete srpsku crkvu, srpskog vojnika, policajca, zbog čega, jer znate da će oni uskoro stati na čelu ovog naroda“ poručio je Nemanja Petrović.

Gepostet von Armyinfoforum am Samstag, 24. März 2018

Član upravnog odbora Vojnog sindikata Srbije Dejan Pavlović podsetio je okupljene na svu štetu koju je NATO naneo našoj zemlji „Procene štete koju je imala SRJ kreću se od 30 do 100 milijardi američkih dolara. Konačan broj žrtava zvanično nije saopšten, a srpske procene se kreću između 1.200 i 2.500 poginulih i oko 6.000 ranjenih“ rekao je Popović.

Popović je ponovio da VSS insistira da dobije odgovor na pitanje zbog čega vlast tajno pregovara u Briselu i traže da se sa takvom praksom prekine.

Pogledajte video sa skupa:


Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite