NEREDI ZBOG MIGRANTSKOG UBISTVA DEVOJČICE: Levičari i LGBT aktivisti napali protest za slobodu govora! (VIDEO)

Grupa nasilnika koja je nosila levičarske simbole i zastave LGBT pokreta, sukobila se sa policijom u nemačkom gradu Kandelu kada su pokušali da napadnu mirne demonstracije protiv gušenja slobode govora. Protesti su organizovani nakon što je u tom mestu devojčica od 15 godina izbodena na smrt, a vlast je nedavno uputila javne pretnje građanima da će se kažnjavati oni koji na Fejsbuku šire vesti sa negativnim sadržajem prema migrantima.

Huligani sa LBGT zastavama i ultra-levčarskim simbolima (Foto: Screenshot)

Protest „Kendel je svuda“ otpočeo je u 13 časova, a protestanti su zahtevali slobodu izražavanja, kao momentalno zatvaranje granica i deportaciju svih pojedinaca koji su u Nemačkoj ilegalno.

Pre 3 meseca devojčica od 15 godina po imenu Mia je izbodena od strane Afganistanca koji je bio njen bivši dečko. Inicijativa Kendel je svuda je organizovala nekoliko protesta na ovu temu od trenutka ubistva do danas.

Ministar unutrašnjih poslova u regionu Rajnland-paltinate Rodžer Levenc optužio je demonstrante koji protestvuju zbog brutalnog ubistva petnestogodišnje devojčice, da su ekstremisti i da se radi o zaveri opozicione stranke AfD, Identitarskih pokreta, Trećeg puta i NPD koji navodno žele da šire negativne stavove prema migrantima. Ova kontraverzna izjava ministra je podgrajalo atmosferu nasilja pred navedeni skup.

Tokom protesta grupa nasilnika koje je pokušala da spreči skup za slobodu govora, nosila je transparente sa ultra-levičarskim simbolima i zastave LGBT pokreta. Demonstranti su se sukobili sa policijom koja je uspela da ih potisne.

Sam skup koji je zahtevao rešavanje problema migrantskog nasilja i prekid gušenja slobode govora u Nemačkoj protekao mirno usled jakog pristustva policijskih snaga. Demonstranti su nosili Nemačke zastave i skandirali parole protiv politike otvorenih granica.

Izvor: Dnevna Gazeta/Epoch Times.de

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite