(VIDEO) BIVŠI POSLANIK LDP, BEZ STIDA! Milicu Rakić nije ubio NATO, ubio je geler srpske vojske!

(VIDEO) BIVŠI POSLANIK LDP, BEZ STIDA! Milicu Rakić nije ubio NATO, ubio je geler srpske vojske!

Zoran Ostojić dugogodišnji član LDP i narodni poslanik te stranke, izjavio je da je NATO ubio samo 300 civila prilikom bombardovanja 1999. godine. 

Zoran Ostojić (Foto: Screenshot)

Gostovajući u emisiji „posle ručka“ na TV Happy, Ostojić je izneo teoriju zavere da Srbija krije prave podatke o NATO bombardovanju i manipuliše brojem ubijenih civila, kako bi navodno uveličala broj žrtava. Član LDP je izneo i svoje kontraverzne podatke.

„Ja znam da je 300 i nešto, video sam podatak i šta ćemo sada? Ja sam video državnu tajnu, a čim sam ja video državnu tajnu to više nije državna tajna“, rekao je Ostojić. Istaknuti političar iz LDP nije precizirao koji je dokument video i ko je sproveo taj popis žrtava.

Pročitajte još:
(VIDEO) ORBANOVO UPOZORENJE SRBIJI: Šta ćemo reći unucima kada pitaju „zašto su vas preplavili migranti“…
POBUNA GASTARBAJTERA U KAMPU: Gladni smo, hladno nam je, nema lekova! Stidite se uniforme, Vučić čeka da pocrkamo…

Ovo je izazvalo žučnu raspravu između Ostojića sa jedne strane i Vojislava Šešelja i bivšeg ministra spoljnih poslova SRJ Živadina Jovanovića sa druge. Šešelj je izneo podatak da je po zvaničnim proverama stradalo oko 2.500 ljudi.

Dok je Živanović rekao da podaci nisu tajna i da je izašlo čak 4. 000 stranica u vidu knjiga u kojima su popisani svi zločini NATO-a nad srpskim civilima.

Pročitajte još:
(FOTO) VUČIĆEVA PREVARA: Deca izbeglice su ćelavi i imaju brade! Sirijci izgledaju kao da su došli iz Afrike…
(VIDEO) NAJVEĆI SKANDAL NJEGOVE KARIJERE: Vučić skrivao Koronu od javnosti zbog izbora

Ovo nije prvi put da se pojavljuju podaci koji poriču broj ubijenih civila, tako je Nataša Kandić predsednica političke nevladine organizacije „helsinški odbor za ljudska prava“ tvrdila da je ubijeno samo 758 osoba.

Ostojić je takođe sugerisao da je Milicu Rakić ubio geler od ispaljenog projektila protiv-vazdušne odbrane SRJ.

Pogledajte video rasprave:

Liberalno demokratska stranka Čedomira Jovanovića je godinama unazad poznata po negiranju suvereniteta Republike Srbije na Kosovu i Metohiji, a Ostojić je tokom mandata bio zapažen po svojim autošovinistčkim stavovima.

U Srbiji do sada niko nije osuđen za poricanje ratnih zločina nad našim građanima, a autošovinizam se i dalje ne tretira kao govor mržnje, širenje predrasuda i disrkriminacije.

BONUS VIDEO: Na koji način su botovi u Srbiji vređali majku kojoj je ćerka silovana, pa ubijena od strane migranata i kako su NVO aktivisti za dokazani zločin tvrdili da je lažna vest, a sve sa ciljem da se zataška migrantsko nasilje možete pogledati u emisiji produkcije Balkan.info posvećenoj migrantskoj invaziji na Srbiju:


Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite