DESNIČARI PORUČUJU: Vučiću ukoliko ovo sa Đurićem nije predstava, zašto ne zaštitiš narod na KiM?!

„Zahtevamo od vlasti Republike Srbije da zaštite naš narod na Kosovu i Metohiji. Ukoliko to ne urade smatraćemo hapšenje Marka Đurića predstavom u cilju zastrašivanja srpskog naroda i lakše predaje Kosova i Metohije u ruke Šiptarskih terorista“ kaže Nemanja Petrović organizator skorašnjeg skupa za sprsko Kosovo u Beogradu prilikom koga su zapaljene zastave Kosova, EU i SNS. 

Kosovo (Foto: Facebook)

Kako kaže ukoliko se nastavi sa ovakvim stavovima i nedelovanjem našeg državnog rukovodstva pozvaćemo narod ne samo na ulicu već i na Kosovo i Metohiju jer našem narodu treba zaštita svoje države, ukoliko Srbija nema državu odna Srbi imaju obavezu, ne samo istorijsku i moralnu već suštinsku da zaštitimo živote Srba u našoj južnoj pokrajini.

Petrović optužuje vlast da ne čini ništa konkretno i kaže da oni neće biti nemi posmatrači predstave koju organizuju Vučić, Hašim Tači i predstavnici međunarodne zajednice.

„Pozivamo celokupan narod na spremnost a pre svega našu vojsku i policiju. Mi ne želimo rat ali ukoliko bude potrebno moramo ustati u odbranu srpskog življa na Kosovu i metohiji“ poručuje Petrović.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite