Putin vikao na političare, dvojica se u strahu uhvatili za ruka! (FOTO)

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin stigao je danas u Kemerovo, gde se juče dogodila strašna tragedija u Tržnom centru „Zimska višnja“ u kojoj je poginulo više od 60 ljudi, među kojima i veliki broj dece.

Vladimir Putin odaje počast žrtvama (Foto: Screenchost)

Koliko je Putin bio besan najboje govori snimak na kojem se jasno vidi kako se lokalni političari u strahu pred sastanak sa njim – drže za ruke!

Kriminalni nemar i nebriga su neki od uzroka požara u trgovinskom centru „Zimska višnja“ u Kemerovu, kojom prilikom je život izgubilo više od 60 osoba, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin u tom gradu.

– Ono što se dešava ovde, a ovo nije bila borbena situacija ili neočekivana eksplozija metana u rudniku. Ljudi su došli da se odmore, deca. Pričamo o demografiji i onda izgubimo ovoliko ljudi, zbog čega? Zbog kriminalnog nemara i nebrige – rekao je Putin, prenosi TASS.

 

On je dodao da će krivci za ovu tragediju biti nemilosrdno kažnjeni!

Porodicama žrtava izjavio je saučešće, a njegovo obraćajne započelo je minutom ćutanja.

Požar u tržnom centru u Kemerovu izbio je u nedelju na četvrtom spratu, na kome se nalaze bioskop i dečiji zabavni centar i zahvatio je oko 1.600 kvadratnih metara.

Izvor: Informer

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite