DESNIČARI PORUČUJU: Nećemo dozvoliti Vučiću referendum o Kosovu, kad njegovu porodicu budu kamenovali neka priča o kompromisima!

Nakon izjave Aleksandra Vučića o mogućem raspisivanju referenduma na kom bi se odlučivalo o budućem statusu naše južne pokrajine oglasila se inacijativa „Nema predaje Kosova i Metohije“ u kom se navodi da neće dozvoliti referendum u kom bi Vučić skinuo odgovornost sa svoje izdajničke politike i preneo je na narod.

Protesti za srpsko Kosovo (Foto: Facebook)

„Na eventualnom referendumu Vučić bi zasigurno izmanipulisao Srbiju kroz režimske medije i krađom glasova doveo do nezavisnosti Kosova čime bi on oprao svoju kriminalnu politiku a krivicu preuzeo narod“, navodi jedan od pokretača i osnivača inicijative Nemanja Petrović.

„Ovim putem želimo da obavestimo javnost da ovakav scenario nećemo dozvoliti,da će naš odgovor biti konkretan i kroz proteste koje ćemo organizovati dićićemo celu Srbiju na noge. Niko nema pravo da na bilo koji način dovede pitanje opstanka Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije,Ustav je tu jasan“, dodaje Petrović. „Osvrnuli bi se i na sramotnu izjavu u kome se Vučić hvali kako je Srbija obezbedila nesmetano održavanje „Mirdite“ dok je naš narod kamenovan i napadan u prethodnih par dana.

Gospodine predsedniče odite na Kosovo i Metohiju sa svojom porodicom, bivajte napadani, kamenovani i šikanirani od strane šiptarskih terorista pa onda uzimajte sebi za pravo da pričate o miru. Uskoro ćemo vam na ulici uz svoj narod, vojsku, policiju, crkvu pokazati šta mislimo o vašem predlogu o referendumu i kukavičko izdajničkoj politici koju zastupate punih 6 godina.“, stoji na kraju saopštenja.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite