INICIJATIVA NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE: Pojedini političari bi da nas lažno svojataju

Nakon sve učestalijeg svojatanja kako naše inicijative tako i mene samog i to petnaestak dana pred protest koji će zasigurno biti ključan u odbrani srpskog nacionalnog interesa,buđenja i sabornosti našeg naroda moram izneti neke činjenice.

Piše: Nemanja Petrović (član inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije“)

(Foto: Press Centar)

Od početka naše borbe i prvog protesta koji smo organizovali 17. februara,preko drugog i trećeg protesta 17. i 24. marta do Sveroditeljskog protesta koji smo zdušno i svom snagom podržali uprkos zabrani dežurnih organa pokazali smo da smo svoji, nepotkupljivi i da ne pristajemo na kompromise.

Uz takav jasan stav i ne prezajući da kažemo bilo čije ime pa i „Velikog“ Aleksandra Vučića narod je u nama prepoznao nešto iskreno, čisto i beskompromisno. Neretko smo kritikovali i takozvanu opoziciju koja je pokazala slabost,bezidejnost i kompromitovanost čime se automatski stavila na uslugu aktuelnog režima. Primetili ste da naše izjave i saopštenja nisu politički korektna pa ćemo tako i nastaviti, sve što imamo da kažemo kazaćemo jasno i glasno,bez okolišanja. U našoj borbi koju vodimo ne učestvuje niko od političara ili političkih stranaka i organizacija. Imenujem: Aleksandar Vučić, Dragan Đilas, Boris Tadić, Milan Stamatović, Boško Obradović, Ivica Dačić, Vojislav Šešelj, niti bilo ko.

Pritom prethodne ne želim da komentarišem u političkom smislu,poštenju, niti želim da ih stavljam u isti rang ali niko od navedenih a ni ostali koje nisam naveo ne učestvuju u radu inicijative „Nema predaje Kosova i Metohije. Niko od njih mi ne sastavlja saopštenja niti izjave. U našoj borbi do sad su učestvovali i učestvuju inicijativa „Decu vam ne damo“ – Dr Jovana Stojković u koju zaista imamo ogromno poverenje, zatim „Srbi na Okup“, Vojni sindikat Srbije, Sindikat Zaposlenih Policije i još niz udruženja i pojedinaca posebno među ratnim vojnim veteranima, vojnim penzionerima i još nekolicina udruženja koja se bave borbom za porodicu i pre svega očuvanju Kosova i Metohije u granicama republike Srbije.

Srbijo, naša borba će ostati neukaljana, okupili smo se da sačuvamo Srbiju, porodične vrednosti, nacionalni integritet i nećemo dozvoliti nikom da to ukalja. Ako želite da pomognete a posle tu pomoć da uslovljavate bilo čim takva pomoć nam nije potrebna niti će ikad biti!!! Ne mogu da ne spomenem određene vlade u senci i slične gluposti čime siguran sam se slabi snaga i napor ljudi koji žele da oslobode Srbiju ali ni u čijem interesu osim do svog. Poštujem i odvajam od političara ljude poput Branka Dragaša, Dušana Dunđera i sličnima ali gospodo vi morate da shvatate da niste „Dalaj Lame“, morate se spustiti na zemlju, pričate sa narodom i ne stavljate sebe u prvi plan.

Vreme je da Srbija bude otvorena i iskrena prema samoj sebi. Ako možete pomozite ali ne gurajući sebe u prvi plan a ako vam je to cilj svih ciljeva sa takvima nemamo o čemu da pričamo. Sve ovo neće nas zaustaviti i naša borba će biti još jača i istrajnija.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite