Migrant 3 dana silovao devojku da bi zatrudnela! HTEO DA DOBIJE DRŽAVLJANSTVO…

 Monstruozni plan migranta, kako da se dokopa državljanstva. 

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Migrant u belgijskom gradu Liežu uhapšen je zbog silovanja devojke od 19 godina, koju je silovao 3 dana sa planom da joj napravi dete kako bi dobio državljanstvo. Napastvovana devojka je mentalni invalid, a sudski veštak je procenio da je njeno mentalno stanje odgovara detetu od 8 godina.

Devojka je pored brutalnog silovanja koje je trajalo 3 dana, mučena od strane migranta. Napadač je žrtvi oduzeo kontraceptivne pilule i na kraju trećeg dana je podvrgao testom za trudnoću.

Migrant po imenu Karim star 30 godina, čije prezime policija nije saopštila osuđen ja na sam 4 godine zatvora  i 6 godina zabrane ulaska na teritoriju Belgije. Napadač je predhodno deportovan iz Belgije, ali se vratio u zemlju kada je pokušao da sprovede novi plan za dobijanje državljanstva.

Silovatelj je tvrdio da nije primorao devojku na seks i sugerisao je da se radi o slučaju diskriminacije, a da je policija želela da ga stavi u zatvor po svako cenu. Sa druge strane devojka je svedočila da je migrant silovao do te mere da je počela da krvari, a ujedno je primorao da popije pilule za spavanje.

Ovo nije jedini slučaj ove prirode, grupa od 5 azilanata je septembra 2016. silovala ženu koja je bila u invalidskim kolicima u gradu Visbi u Švedskoj.

Aprila 2017. migrant iz Somalije u nemačkom gradu Neuenhaus je silovao muškarca starog 59 godina, nakon što mu je nasilno upao u kuću istukao ga i paralisao, nakon čega je u drugom stanu ubio čoveka i silovao njegovu ženo staru 87 godina.

BONUS VIDEO – Svedočenja o višegodišnjoj torturi koju azilanti sprovode nad nezaštićenim stanovnicima Beograda, kao i o napadima migranata na žene i decu u Savamaloj možete pogledati u sledećem snimku:


Izvor: Dnevna Gazeta

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE, dok izbor u Belgijskim medijim možete videti klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite