JANJIĆ: Zabrana Srpske televizije u Crnoj Gori je pokazatelj fašizacije režima Mila Đukanovića!

JANJIĆ: Zabrana Srpske televizije u Crnoj Gori je pokazatelj fašizacije režima Mila Đukanovića!

Sramotni progon, svakodnevna diskriminacija i uobičajeno šikaniranje srpske zajednice u Crnoj Gori do sada se odvijao ipak pod maskom, tajno i ispod žita, u atmosferi koja je navodno demokratska – kaže Mihailo Janjić član predsedništva Srpske desnice.

Mihailo Janjić (Foto: Facebook)

Konstatovanje činjeničnog stanja smatralo se kao paranoja i manipulacija i na taj način je ova fašizacija negirana. Međutim, želja i namera da se veoma transparentno i drsko otvoreno ugasi Srpska televizija, jedina sa tim prefiksom, pokazuje da je režim DPS-a bahatiji nego ikada u ovoj nasilnoj segregaciji i disciplinovanju nepodobnih – dodao je Janjić

On takodje naglašava da zvanični Beograd mora reagovati i ne sme dopustiti da ova televizija, inače visoko profesionalna, bude pokazna vežba, dokaz da se Podgorici može i da njeno stradanje bude najava nekog novog pogroma.

Srpska desnica najoštrije osuđuje sve pritiske na ovu televiziju i svim kapacitetima se stavlja u njenu odbranu i zaštitu – zaključio je član Predsedništva ove organizacije Mihailo Janjić.

Izvor: Pobeda.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite