ORGANIZATORI VIDOVDANSKOG PROTESTA: Vučić će potpomognut celokupnim političkim sistemom priznati Kosovo!

Svakim danom je bliži momenat kada će vladajući režim potpomognut celokupnim političkim sistemom u Srbiji priznati nezavisnost takozvane države „Kosovo“ kroz pravno obavezujući sporazum sa istima što bi im po automatizmu donelo stolicu u Ujedinjenim Nacijama. Aleksandar Vučić je do sada najotvorenije izneo planove za izdaju srpskog nacionalnog bića u narednom periodu – navodi se u saopštenju organizatora ovogodišnjeg vindovdanskog skupa.

„Na narodu je da tu njihovu „realnost“ prihvati ili ne. Mi ne smemo, ne želimo i nećemo stajati sa strane i nemo gledati ono što se dešava stoga pozivamo Srbiju na opštu mobilizaciju i svojevrsni ustanak. Imamo mnogo problema kojima nas svakodnevno pritiskaju, dovedeni smo na ivicu siromaštva, preti nam talas migranata koji će suštinski promeniti demografsku sliku Srbije kroz par decenija, obaveznom vakcinacijom dece farmako mafija truje našu budućnost, LGBT agenda je sve više surovija i agresivnija provlačeći se kroz svaki poriv našeg društva ali moramo istaći ako padnemo po pitanju Kosova i Metohije pašćemo svuda, to je poslednji bastion odbrane srpstva.“

28.06.2018.god od 18 časova ispred Skupštine na jedan od najznačajnijih datuma u srpskoj istoriji pozivamo narod da se odupre pritisku, ustane i kaže ne kako globalističkim tako i namerama domaćih izdajnika da bace u vetar vekove borbe srpskog naroda za opstanak i slobodu. Mi se nećemo povući jer odavde nema nazad i jer to dugujemo svom potomstvu. Hoćemo li opstati kao narod, kao Srbi zavisi samo od nas – kaže se u zajedničkom saopštenju organizatora skupa.

Zaboravimo na podele, sujetu, uzdignimo se i pokažimo da ovaj narod ima snage da se bori. Spremni smo na progon, ucene, hapšenja ali nek bude spreman i onaj ko izda da ćemo doći celu Srbiju na noge. Nek nazivaju to državnim udarom, ustankom,kako god im bude volja ali se mi moramo odupreti. Zahtevi protesta su vrlo jasni i nedvosmisleni, prekinuti pregovore sa šiptarskim teroristima, povući potpis sa Briselskog sporazuma,ne dozvoliti promenu ustava, ne dozvoliti uvođenje istopolnih brakova, povući zakon o obaveznoj vakcinaciji.

Organizavioni odbor protesta: INICIJATIVA „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“, INICIJATIVA „DECU VAM NE DAMO“, SRBI NA OKUP, SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite