(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ubio trudnicu, sekao ljude na trgu mačetom dok ga nije zgazio vozač BMW!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ubio trudnicu, sekao ljude na trgu mačetom dok ga nije zgazio vozač BMW!

Izbeglica iz Sirije usmrtio je mačetom trudnu ženu u gradu Reutlingen u blizini autobuske stanice kod trga Listplatz. Nakon napada migrant je jurio ulicom sa krvavom mačetom u ruci što su na trenutak zabeležile i kamere prolaznika. Detaljna video rekonstrukcija gnusnog zločina koji se dogodio pretprošle godine je objavaljena na internetu.

Žrtva brutalnog napada je žena Poljskog porekla koja je radila u istoj doner kebab prodavnici kao i napadač. Radi se o migrantu koji je u Nemačku došao kao izbeglica iz Sirije.

Krvavi pir se nije završio na samo jednom ubistvu. Sirijac je mačetom napao preplašene prolaznike na obližnjem trgu. Nasilnik je takođe povredio i dvadeset trogodišnju ženu kojoj je mačetom isečeno lice.

Migrant je pokušao da povredi i dve osobe u automobilu koji je bio parkiran u blizini trga, žena stara 51 godinu je u tom napadu zadobila posekotine na ruci, dok je muškarac koji je bio sa njom u kolima dobio napad šoka.

Sirijac je zaustavljen tek kada je jedan vozač BMW uvideo šta se dešava i udario ga automobilom. Hitna pomoć je pokušala da spasi život trudnice, ali je majka nerođenog deteta podlegla povredama.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite