Liberal šutirao u stomak ženu koja je protiv abortusa, sve to gledala mala deca! (VIDEO)

Liberal šutirao u stomak ženu koja je protiv abortusa, sve to gledala mala deca! (VIDEO)

U Kanadi održana je manifestacija protiv promocije abortusa, na kojoj su na preko 200 lokacija žene nosile transparente koji šalju poruku da žene ne trebaju da ubijaju svoje fetuse, to jest svoju buduću decu. Međutim ovo je izazvalo kontra reakciju liberalističkih i ultra-levičarskih grupa koje su pokušale da ometaju manifestaciju, a jedan od muškaraca šutnuo je nogom u stomak ženu koja je došla da podrži pokret „za život“. 

Širom Kanade žene su na javnim mestima nosile transparente „abortusi povređuju žene“, „abortusu ubijaju decu“,  „trudni ste i treba vam pomoć, pozovite lokalni centar za trudnice“, na skupovima su poslate poruke sa pozivima da se više promoviše usvajanje dece kako bi žene koje imaju problema sa materijalnim statusom, a ne žele da abortiraju mogle da znaju da će njihova nerođena deca biti zbrinuta.

Ipak ovakva manifestacija se nije svidela određenom broju ekstremista, pa je tako na ulici Bloor and Keele u gradu Torontu miran protest je ometan od strane liberalnih i levičarskih grupa koje su odlučile da promovišu ideju abortusa. Na navednoj lokaciji, muškarac koga policija i dalje nije identifikovala šutno je ženu koje je protiv abortusa u stomak.

Žrtva brutalnog napada je Marie-Claire Bissonnette, a akt nasilja je počinjen pred decom od kojih najmlađe ima 10 godina. Ovakvi ekcesi izazvivaju sve veći zabrinutost javnosti u Kanadi, jer je dolaskom na vlast ekstremno liberalno orijentisanog premijera Džastina Trudao, država cenzurisala slobodu govora, uvodeći razne zabrane po pitanju iznošenja mišljenja na javnim mestima, a sve su učestaliji fizički napada na konzervativce i protivnike režima, koji se mahom tolerišu.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite