MIGRANTI SU DONELI RAT U EVROPU: Teroristi u Francuskoj za samo 2 godine ubili čak 240 ljudi!

MIGRANTI SU DONELI RAT U EVROPU: Teroristi u Francuskoj za samo 2 godine ubili čak 240 ljudi!

Teroristički napada u Francuskoj ne posustaju od 2015. godine. Koliko je ranjiva situacija u kojoj se nalaze francuski građani pokazuju slučajevi u kojima „vukovi samotnjaci“ to jest teroristi koji ne pripadaju ni jednoj organizaciji već su samostalno inspiraisani islamskim ekstremizom, mogu da izvrše napade bez ikakve sumnje policije.

Francuska policija (Foto: Screenshot)

Bilans žrtava u Francuskoj je šokantan i podseća na žrtve u ratovima. Islamski teroristi koji su u zemlju došli kao migranti ili pripadaju grupi migranata druge ili treće generacije ubili su čak 240 osoba za manje od dve godine. Ipak režim u Francuskoj ne odustaje od politike otvorenih granica.

Ovako izgleda strahoviti bilans terorističkih napada mesec po mesec:

Januar 2015. u napadu na Šarli Ebdo epilog je bio 17 ubijenih.

Jun 2015. u napadu u blizini Liona terorista je izazvao eksploziju u fabrici gasa, a predhodno je odsekao glavu svom šefu.

Avgust 2015. u vozu Brisel-Pariz teroristia je pokušao da napadne putnike sa automatskom puškom, ali su ga putnici nadjčali i oteli mu oružje.

Novembar u seriji napada teroristi su ubili 13o ljudi, prilikom čega su napali i pozorište Bataklan, i međunardonu utakmicu Francuska-Nemačka.

Jul 2016. prilikom obeležavanja dana francuske države pristalica islamske države je u Nici ubio 86 ljudi zaletanjem kamiona u masu.

Jul 2016. u Ruenu dvojica terorista su uzeli taoce u crkvi i ubili sveštenika.

Februar 2017. migrant je napadao ljude mačetom u blizini muzeja Luvr u Parizu.

Mart 2017. u Parizu na aerodromu Orli, islamista je pokušao da otme pušku vojniku kako bi izvršio terorstički napad

April 2017. migrant otvara vatru na patrolu policije i ubija jednog policajca, dok je drugi policajac uspeo da ubije napadača.

Izvor: Dnevna Gazeta/Politik Stube/ Ksta.de

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite