VRATILA SE KUĆI SA KRVAVIM NOGAMA: Migrant seksualno napastvovao srpsku devojčicu u Obrenovcu!

VRATILA SE KUĆI SA KRVAVIM NOGAMA: Migrant seksualno napastvovao srpsku devojčicu u Obrenovcu!

Desetogodišnja  A.R iz Obrenovca bila je u utorak uveče žrtva napada migranta iz Prihvatnog centra za izbeglice u ovom gradu. Prema rečima Anđeline majke, devojčicu je oko 18.30 časova ispred njene kuće presreo je nepoznati migrant, uhvatio je za ruku i pokušao da je napastvuje.

Devojčica je uspela da se otrgne i pobegne, ali je otstala trauma, zbog koje ne može da spava jer ima noćne more. Prema rečima devojčicine mame, devojčica je napadnuta nekoliko metara od svoje kuće.

– Oko pola sedam uveče poslala sam dete da kupi nešto u prodavnici koja se bukvano nalazi pored kuće. Vratila se posle nekoliko minuta uplakana i sa krvavom nogom. Ispričala je da su je dva migranta gledali non stop i pratili kada je izašla, što se jasno vidi na sigurnosnim kamerama. Uspela je nekako da se otrgne i da pobegne. Da nije vrištala i tražila pomoć ko zna šta bi bilo. U međuvremenu je pala i povredila nogu – kaže majka devojčice, i dodaje da njena ćerka doživela traume posle napada.

– Upiškila se u gaće od straha, tresla se ko prut, nakon toga celu noć nije spavala. Kaže da ima noćne more. Plaši se da izađe iz kuće jer se boji da će je ponovo napasti. Dete mi stalno ponavlja: „Mama šta ako me taj čovek ponovo sačeka“.

Organizujemo novu tribinu u Beogradu. Tema su dve decenije neuspešnih integracija Srbije u EU i zašto neke zemlje ne…

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Izvor: Srbijadanas.com

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite