OVO SU LIDERI EU: Makron se slikao sa migrantom, koji je mafijaš i diler droge! (FOTO)

OVO SU LIDERI EU: Makron se slikao sa migrantom, koji je mafijaš i diler droge! (FOTO)

Poli-goli migrant sa kojim se slikao predsednik francuske Emanuel Makron, kao bi promovisao integraciju migranata u Francuskoj uhapšen je zbog posedovanja droge.

Reaulf Flemming poznatiji kao Raul, uhapšen je u subotu zbog posedovanja droge i opiranja prilikom hapšenja na Karibskom ostrvu Saint-Martin prenose lokalni mediji.

Nakon što je vulgarna fotografija Makrona sa dvojicom Afrikanaca koji su polu zapalila društvene mreže, novinari u Francuskoj su odlučili da istraže ko su dvojica migranata koji pokazuju srednji prst na fotografiji. Dotični Raul je pored trgovine drogom osumnjičen da pripada bandi koja diluje oružje.

Tržište organizovane kriminalne grupe baziralo se na susednoj državi Gvajani. Kod migranta koji se fotografisao u srdačnom zagrljaju pro-EU lidera Francuske pronađeno je čak 25 paketa droge kanabis i 7 pilula ekstazija.

« On ne trouve même plus de mots pour exprimer notre indignation.La France ne mérite certainement pas cela. C’est impardonnable ! »– Marine Le Pen

Gepostet von Marine Le Pen am Sonntag, 30. September 2018

Situaciju je dodatno pogoršao pokušaj dilera da pobegne od policije, pa je pored trgovine drogom sada pod sudskim procesom za opiranje hapšenju. Makron je odbio da komentariše slučaj i da odgovor novinarima šta misli o hapšenju migranta koji je bio maneken njegove kampanje za integraciju migranata u francusko društvo.

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Izvor: Dnenva Gazeta/RT

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite