MAJKA SE OGLASILA: Demant doma zdravlja je laž, moje dete nije pregledano i snimak to dokazuje! (VIDEO)

MAJKA SE OGLASILA: Demant doma zdravlja je laž, moje dete nije pregledano i snimak to dokazuje! (VIDEO)

Violeta Cvetković, majka deteta na snimku iz dečijeg dipanzera u Kragujevcu čije dete nije pregledano, saopštila je na svom Fejsbuk da je demant doma zdravlja lažan, da njeno dete nije pregledano i da su se brojni novinari javili da je kontaktiraju, a zatim prenosili stvari koje nije izjavila. Pored toga Violeta ističe da na snimku načelnica i dotorka ne kažu da je dete već pregledano, što bi bio kako naglašava logičan odgovor ukoliko je problem u njenoj želji da dete 2 puta pregleda.

 

Tekst prenosimo u celosti:

Red je da se još jednom oglasim povodom ovog današnjeg događaja koji je preplavio društvene mreže što moram priznati nisam očekivala u milionskom broju pregleda ali ako i trebalo je tako. E sada kao majka da Vas pitam sve da li verujete u demant doma zdravlja i njihove izjave??

Prvo želim javno demantovati objavu direktora doma zdravlja koji je rekao da sam kao majka trebala se izjasniti kod kog ću lekara. Pa gospodine prilikom predaje zdravstvene knjižice ako nije izabran lekar tu sestre pitaju kod koga cete.. imala sam naravno to pitanje od medicinske sestre koja se nalazila na šalteru i rekla,ako moze kod dr Nade Ilić. Rekla mi je ok sačekajte ispred ordinacije br 3 . Što sam i uradila čekala naj normalnije sa ostalim majkama koje su bile sa mnom.

Zatim par minuta nakon toga sestra proziva moje dete i ako je već odnela karton u ordinaciju i kaže : Gospođo dr Ilić ne može da Vas primi tačnije ne želi jer ste od nje prešli kod doktora Vukalović. Zgranuta pitam i..?? Kaze neće da vas primi. Uredu kažem dajte mi napismeno da ne želi da pregleda dete. Kaze pregledace je doktor Boban . ( Od tog doktora na glasu imamo loše iskustvo od pre par meseci kada je posle njegovog pregleda i izveštaja da je dete zdravo par sati nakon završilo na odeljenju ) vodjenja losim iskustvom od njega a imamo već pravo da biramo izabranog lekara koji je tu a koji nije hteo da pregleda dete s ušla u ordinaciju i obratila se doktorku sa pitanjem zašto odbija da pregleda dete i tražila da me odvede kod načelnica koja je definitivno još gori necovek od nje.

Snimak nastao u ordinaciji potvrđuje sve da dete nije pregledano a na pitanje zašto kaže takva je procedura. Na snimku se vidi da da načelnica pokušava da mi otme tel dok doktorka surfuje netom ni malo potresena . E pa tužite me za snimanje u ordinaciji,kao i što ste naveli da je dete pregledano. Postoje organi koji će to utvrditi i teraćcemo se. Volela bi da s obzirom da svi jedni druge sad štite tamo i pokrivaju samo mi na oči izadje glavna sestra doktore Nade Ilić i pogleda me i kaže u lice da dete nije primljeno iz sujete jer doktorka je ljuta jer smo je pre skoro godinu dana promenili.

Veliki pozdrav svim medijima koji su me kontaktirali uzeli izjavu a zatim objavili drugačiju priču. Dete je jutros odvedeno u dečiji dispanzer pre početka pauze koja je od pola deset . Pišite svi šta hoćete pogledajte snimak ako ćete realno sve je evidentno i jasno.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite