Migrant bacio starca na beton, čovek ga molio nemoj previše sam star! (VIDEO)

Migrant bacio starca na beton, čovek ga molio nemoj previše sam star! (VIDEO)

Penzioner od 70 godina postao je žrtva migrantskog nasilja kada ga je mladić podigao i bacio na zemlju. Starac je molio mladog migranta da ga ne te tuče jer je previše star i može imati teške povrede, ali je ga je mladić nemilosrdno bacio na beton.

 

Incident se dogodio u Britanskom gradu Birmingemu, a na snimku se penzioner čuje kako govori „Molim te, molim te nemoj ja sam previše star“. Međutim migrant se nije obazirao na njegove reči i starca je bacio na zemlju nakon čega je on direktno udario glavom o trotoar.

„Nemoj da se z*jebavaš, nemoj da se z*jebavaš, govnaru“ rekao je migrant vičući na starijeg čoveka koji je bespomoćno ležao na pločniku. U pozadini se čuje osoba koja je rekla „ovo nije uredu“ na šta je Afrikanac odgovorio „Jel i ti hoćeš ovako da prođeš?“.

Nasilje nad starima

Mladić u Birmingemu bacio starca od 70 godina na beton

Gepostet von Dnevna Gazeta am Sonntag, 21. Oktober 2018

Penzioner je završio sa povredama lica, posekotinama na nosu i laktovima. Policija nije saopštila da li je napad motivisan rasnom ili verskom mržnjom.

NAPOMENA: Zbog mogućeg brisanja snimka od strane kompanije Fejsbuk ukoliko niste u mogućnosti da pustite snimak pokušajte da ga pogledate klikom OVDE i OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite