SIPAO JOJ SEDATIV U PIĆE: Izbeglica iz Sirije silovao nevinu devojku, zajedno sa 7 prijatelja!

SIPAO JOJ SEDATIV U PIĆE: Izbeglica iz Sirije silovao nevinu devojku, zajedno sa 7 prijatelja!

Nemačka policija uhapsila je osmoricu muškaraca, izbeglica iz Sirija nakon što su brutalno silovali nevinu devojku od 18 godina u gradu Frajburgu. 

Napad se dogodio 14 oktobra, ali je policija odbila da obavesti javnost o napadu do 23. oktobra kada je napad izašao u javnost. Žrtva je napadnuta nakon žurke na kojoj se upoznala sa jednim azilantom iz Sirije.

Žrtva je nakon nekoliko pića napustila diskoteku sa azilantom, nakon čega je izbeglica iz Sirije odvukao u žbunje i silovao. Nakon brutalnog akta, migrant se vratio u kafić i pozvao prijatelje da siluju devojku piše nemački Bild. Istraumiranu devojka su zatim silovala još sedmorica Sirijaca.

Policija je saopštila da je devojka omamljena nepoznatom susptancom i da je bila bespomoćna da se odbrani. Nemački mediji spekulišu da su joj u piće sipane takozvane „Nokaut kapi“ ili neka vrsta sedativa.

Devojka je preživala brutalno silovanje i sutradan je ceo slučaj prijavila policiji. Policija je locirala izbeglice od kojih je većina živela u takozvanim skloništima za izbeglice. Dodatan skandal je izazvala činjenica da je većina migranata od ranije poznata policiji, ali su zvaničnici policije odbili da javnosti saopšte prirodu njihovih predhodnih problema sa zakonom. Svi migranti su imali od 19 do 25 godina starosti.

Ovakvo ponašanje policije izazvalo je revolt dela opozicije koji ističu da se radi o jednoj vrsti zataškavanja migrantskog nasilja. Frajburg je 2016 šokirao sličan slučaj u kome su azilanti silovali i udavili Mariju Ladenberger studentkinju medicine koje je tada imala samo 19 godina.

Opoziciona stranka AfD je najoštrije osudila napad na devojku evropskog porekla, a pored toga ističu i odgovornost režima u Berlinu za nasilje koje migranti vrše nad Nemcima. Vladajuća stranka Angele Merkel se nije oglasila povodom napada.

Više informacija o ovom slučaju možete pročitati na engleskom klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite