PREDSEDNIK BRAZILA: LGBT aktivisti legalizuju pedofiliju, bolje da mi sin umre nego da bude gej! (VIDEO)

PREDSEDNIK BRAZILA: LGBT aktivisti legalizuju pedofiliju, bolje da mi sin umre nego da bude gej! (VIDEO)

Žair Bolsonaro novi predsednik Brazila je u velikom sukobu sa LGBT pokretima koji pokušavaju da nametnu homo-normativne ideje u školama u toj Južno Američkoj zemlji. Lider Brazila ističe da LGBT političke organizacije pokušavaju da normaliziju pedofiliju. 

Novi lider Brazila i predsednik socialno liberalne partije Žair Bolsonaro poznat kao političar bez dlake na jeziku, redovno je u sukobu sa LGBT organizacijama i heterofobima u svojoj zemlji. Uprkos napadima da nije politički korektan Bolsonaro se kategorički protivi unošenju gej propagande u obrazovni sistem Brazila i ne želi da se povuče ni milimetar od svojih stavova.

Brazilski predsednik insistira da homoseksualizam treba da ostane u privatnoj sferi, kao i svaka druga seksualna orijentacija. Kako Bolsonaro navodi ideja LGBT pokreta je da decu stimulišu da prihvate homoseksualizam, kako bi kasnije mogli da ih koriste za svoje zadovoljstvo čime se na mala vrata otvara prostor za normalizaciju pedofilije i priprema teren za toleranciju prema pedofilima. Prilikom rasprave o novim udžbenicima za osnovne škole Bolsnonaro je direktno optužio vlast da deci promoviše pedofiliju.

Bolsonaro je u jednom intervjuu izjavio da ni jedan roditelj ne bi želeo da mu dete do škole vozi gej taksista, kao i da bi svaka normalna osoba radije htela da dobije transfuziju krvi od njega, nego od nekog homoseksualca. Lider Socijalno liberalne partije takođe navodi da većina Brazilaca ne voli homoseksualce kao i da je kultura homoseksualca drugačija od strejt populacija. „Mi u Brazilu nismo spremni za to, ni jedan otac nije ponosan na gej sina“, ističe lider najveće države u Južnoj Americi.

Bolsonaro takođe insistira da roditelji moraju da koriguju ponašanje dece ukoliko počnu da ispoljavaju homoseksualne karakteristike. Prilikom jednog televizijskog intervjua koji je digao veliku prašinu u brazilskim medijima Žair je izjavio „Ukolko prometite da vam dete ispoljava gej karakteristike u svomo ponapanju. ošamarite ga i promenite mu ponašanje. OK?“

Novoizabrani predsednik takođe ističe da nikako ne bi prihvatio da njegov sin postane gej, Žair Bolsonaro je u javnost izneo svoj stav da bi radije voleo da mu sin pogine u saobraćajnoj nesreći nego da bude gej. Ne bi mogao da volim gej sina – istakao je lider brazilskih liberala.

Predsednik Brazila takođe insistira da ne bi želeo da se u njegovo komšiluk dosele homoseksualci, jer kako ističe, ako se gej par doseli kod njega u komšiluk, vrednost njegove imovine će pasti.

Uprkos optužbama da Bolsonaro širi navodnu mržnju prema seksualnoj manjini, njegova gledišta proizilaze iz ideja klasičnog liberalizma po kojima je seksualni život isključivo deo privatne sfere i ne treba da se eksponira u javnosti bez obzira da li se radi o seksualnim manjinama ili većini.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite