Migrant silovao ovcu, životinja zbog povreda morala na eutanaziju!

Migrant silovao ovcu, životinja zbog povreda morala na eutanaziju!

Nemački uzgajivač ovaca doživeo je šok kada je otišao da nahrani svoje životinje, videvši muškarca kako ima seksualni odnos sa jednom od njegovih ovaca. Prema opisu farmera napadač je izrazito tamne puti star oko 25 godina.

Foto: Pixabay

Poljoprivrednik iz mesta Velden ustao je u 5 ujutru kako bi nahranio svoje životinje, kada je video muškarca kako kleči iza ovce i ima seksualne odnose sa životinjom.

Stranac je pobegao sa mesta događaja kada je video farmera, trčavši u pravcu električne ograde koju je preskočio, a zatim pobegao sa farme u nepoznatom pravcu. Na mestu silovanje ovce napadač je ostavio čarapu i mobilni telefon. Dokaze koje je migrant sa sobom ostavio preuzela je policija, ali napadač još uvek nije identifikovan, a postoji mogućnost da je razlog za to njegov ilegalni ulazak u zemlju i život izvan sistema.

Veterinar koji je pregledao ovcu ustanovio je više povreda na životinji, koje jasno indiciraju da je nad njom počinjena sodomija.

Prema izveštaju ovci je pokidan analni otvor tokom seksualnog napastvovanja od strane migranta. Životinja je ubijena eutanazijom zbog ozbiljnosti povreda koje joj je naneo migrant.

Napadač je od strane farmera opisan kao tamnoputi čovek star oko 25 godina, mršave građe. Ovo nije prvi slučaj silovanja ovaca u Nemačkoj. Pre nedelju dana afrički migrant je uhapšen u Frajburgu nakon što je silovao nekoliko životinja i tri žene.

Izvor: Dnenva Gazeta/Glas Evrope

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite