ZAPUŠILA IM USTA: Pamela Anderson naduvala feminstkinje

ZAPUŠILA IM USTA: Pamela Anderson naduvala feminstkinje

Nakon što je otkriveo da je holivudski producent godinama zlostavljao glumice, asistentkinje, „mlade nade filma“… oformljen je MeToo pokret zahvaljujući kojem žene počele da u medijim govore o navodnim slučajevima seksualnog napastvovanja koji su se dešavli, ali za koje nemaju dokaze ili svedoke jer su se dešavali u dalekoj porošlosti. 

Ipak, postoje oni kojima ovaj pokret „ne leži“ i među njima je i Pamela Anderson.

Ona je gostujući na jednoj australijskoj televiziji otkrila da joj je pokret „MeToo malo previše“, kao i da je svesna da će joj svi zameriti na ovoj izjavi. Ipak, jednostavnim pitanjem je poentirala.

„Svako od nas bi morao da preduzme odgovornost za sopstvenu sigurnost – na primer, zašto idete u hotelske sobe sa strancima?!“, upitala se Pamela, aludirajući na brojne ispovesti glumica koje su pričale kako ih je neki holivudski moćnik pozvao u hotel na sastanak, a onda pokušao da je seksualno zlostavlja.

„Mene je majka naučila da ne idem u hotel sa strancima“, ponovila je Pamela i dodala da je „novi talas feminizma naporan, jer parališe muškarce da uopšte priđu ženi“.

Izvor: Mondo/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite