AFRIČKI MIGRANT: Silovaćemo vam žene i sprovešćemo genocid nad svakome ko je bele kože! (VIDEO)

AFRIČKI MIGRANT: Silovaćemo vam žene i sprovešćemo genocid nad svakome ko je bele kože! (VIDEO)

Epidemija migrantskog nasilja  i mržnje koju pojedini migranti nose prema ljudima evropskog porekla sve više uzima maha. Na društvenim mrežama kruži video snimak afričkog migranta koji govori kako jedva čeka da stigne u Evropu kako bi zlostavljali evropske žene i sproveli genocid nad ljudima „evropske krvi“. Dok čita svoj govor sa laptopa Afrikanac se cinično smeje govoreći o silovanjima evropskih žena. 

U snimku u kome Afrikanac šalje poruku svojim sunarodnicima kako da dođu do upustva za put u Evropu, on navodi da praktično svaki muškarac iz Afrike želi da dođe na evropski kontinent i da su Evropljani previše glupi da bi se odbranili, Migrant takođe daje instrukcije kako da se politička korektnost koristi kao oružje protiv osoba bele boje kože.

„Ako se pobune nazovite ih rasistima ili nacistima, pa će se povući kao kukavice. Radije će da puste da im silujete žene i kćerke nego da ih nazovete nacistima. Radije bi sebi odseklu m*da nego da se suprotstave”, ističe migrant u svom govoru.

Migrant koji ima namaru da se predstavi kao izbeglica i dođe u Evropu je tokom čitanja svog govora pozvao na genocid na Evropljanima „Okončaćemo evropsku kulturu i ono što je još bitnije evropsku krv za sva vremena, a oni će nam platiti da to učinimo“.

Kompanija Gugl koja je u vlasništvu Jutjuba zabranila je Hrvatski kanal Jelena Osijek HR sa 10.000 pretplatnika, na kome je video bio postavljen, sa idejom da sakriju od javnosti vesti o migrantskom nasilju i govoru mržnje prema osobama evropskog porekla. Obzirom da je snimak okačen u negativnom kontekstu i kritikuje govor mržnje nije postoja ni jedna druga osnova da se snimak obriše i kanal zabrani.

Snimak je ponovo postavljen, a država Hrvatska nije reagovala na ovakvo kršenje osnovog ljudskog prava na slobodu govora, od strane kompanije Gugl.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite