Poznati novinar CNN lomio ruku ženi zaposlenoj u Beloj Kući na sred konferencije! (VIDEO)

Poznati novinar CNN lomio ruku ženi zaposlenoj u Beloj Kući na sred konferencije! (VIDEO)

Novinar i komentator medijske kuće CNN Džim Akosta ušao je u fizički sukob sa ženom zaposlenom u Beloj kući tokom konferencije predsednika SAD Donalda Trampa.

Džim Akosta jedan od najpoznatijih novinara CNN-a koji za sebe tvrdi da je zaštitnik prava žena i novinar koji je više puta predsednika SAD otuživao za navodni seksizam fizički je nasrnuo na ženu zasposlenu u Beloj Kući tokom konferencije povodom mid-term izbora u Americi.

Novinar CNN je tokom konferencije galamio, postavljao više pitanja nego njegove kolege iz drugih medija, a kada mu je zbog novinarske nekorektnosti Tramp rekao da neće odgovarati na nova pitanja, Akosta je odbio da vrati mikrofon. Tada je mađa žena zaposlena kao osoblje Bele kuće prišla Akosti i kako bi mu uzela mikrofon.

Novinar CNN ne samo da nije dozvoli da se mikrofon prosledi kolegama novinarima već ga je čvrsto zgravio, a kada je žena pokušala da ga uzme Džim Akosta je udario u predelu lakta i spustio joj ruku u vidu poluge i zavrtanja zgloba, kako bi je fizički sprečio da uzme mikrofon.

Novinar CNN lomio ženi ruku

Novinar CNN Džim Akosta zavrtao ruku ženi koja radi u Beloj Kući nakon što je galamio psotavljao više pitanje nego drugi novinari i nakon što mu je oduzeta reč.

Gepostet von Dnevna Gazeta am Donnerstag, 8. November 2018

Dodatno ulje na vatru izazvala je izjava Akoste da nije ni pipnuo ženu iz Bele Kuće, ipak snimak je naknadno izašao u javnost koji pokazuje da je predstavnik CNN ušao u fizički konflikt sa mladom ženom.

Podsećamo da je medijska kompanija CNN nedavno vodila kampanju kako bi se na društvenim mrežama zabranila medijska kuća Infowars, i novinar Aleks Džons, zbog toga što navodno šire stavove koji bi mogli da budu viđeni kao rodni stereotipi. CNN nije osudio nasilje Akoste, a novinar je pre objavljivanja snimka tvrdio da se nasrtaj nije ni desio i da nije ni dotakao navedenu ženu,

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite