ŽENA SAMA SEBE UDARALA ČEKIĆEM: Htela da smesti muža u zatvor, kako bi dobila decu i alimentaciju! (VIDEO)

ŽENA SAMA SEBE UDARALA ČEKIĆEM: Htela da smesti muža u zatvor, kako bi dobila decu i alimentaciju! (VIDEO)

Uprkos tendencijam da verujemo ženama koje tvrde da su ih muževi ili momci pretukli, kao i tendenciji medija da takve slučajeve gura u prvi plan, situacija je daleko komplikovanija i sve su češći slučajevi manipulacije žena koje žele da napakoste muškarcima igrajući na kartu saosećanja.

Sve češći politički aktivizam radikalno feminističkih NVO, širenje mržnje i stereotipa prema muškarcima ostavio je kao posledicu sve učestalije pokušaje žena da isceniraju nasilje u porodici kako bi napakostile muškarcima. Video snimak nepoznate devojke koja sebe krvnički udara čekićem kako bi napravila masnice zaprepastio je društvene mreže.

Mlada žena u Americi snimljena je kako sebe udara čekićem, da bi suprugu namestila tužbu za nasilje u porodici. Ona se na snimku žestoku udara metalnim predmetom dok njena prijateljica sve snima uz osmeh.

Na snimku koji traje oko minut, a koji snima saradnica žene koja pokušava da montira sudski proces, jasno se čuje plan dve žene da nameste tužbu za rodno nasilje. Dok je drugarica snima u isto vreme motiviše ženu da sebe još jednom udari u glavu čekićem, kako bi bila sigurna da će ostati vidljive povrede žena pažljivo prati instrukcije.

„Još jednom“ kaže prijateljica, dok žena drži čekić uperen ka glavi, na šta dobije odgovor „ne mogu opet to stvarno boli“. U daljoj konverzaciji ženama se učinilo da čuju kola supruga koji se vraća kući, a snimateljka sugeriše ženi da treba još nekoliko puta da se udari da bi bila sigurna da će masnice ostati.

Pored jezivog plana dve žene da u zatvor smeste nevinog muškarca, koristeći se ekstremnim feminističkim metodima, dodatno je zabrinjavajuća činjenica da se u sobi vide igračke za decu, što sugeriše da se radi o paru koji ima barem jedno dete i da ja iscenirano nasilje najverovatnije planirano kako bi žena dobila starateljstvo nad decom i alimentaciju.

Sama sebe udara čekićem da bi optužila muža!

Žena sama sebe udara kako bi optužila muža za nasilje u porodici, prijateljica se oduševljeno smeje dok snima. Za svakog ovakvog skota, nekoj drugoj ženi se neće verovati, a nečiji sin, brat, otac, prijatelj će biti na robiji i izgubiće starateljstvo nad decom.

Posted by Pokret za slobodu i nezavisnost on Wednesday, 7 November 2018

Ideja radikalnog feminizma uzela je maha širom Evrope, SAD, Kanade, ali i Istočne Evrope u šta spada i Srbija. Novi zakon o rodnoj ravnopravnosti je već počeo da se zloupotrebljava i sve je pristutnija tendencija lažnih prijava muškaraca policiji, a širenje predrasuda o nasilnim muškarcima i govor mržnje se ne kažnjavaju od strane nadležnih organa.

Juče je NVO Autonomni ženski centar objavila diskutabilne statistike da je navodno trećina studentkinja u Srbiji bila je u situaciji da zaposleni, gledaju tako da se osećaju „neprijatno“, što po njima predstavlja neki vid seksualnog uznemiravanja. Naime radi se o manipulativnom istraživanju plasiranom u cilju širenja zavade među polovima, a u istraživanju nije precizno definisano šta predstavlja „pogled kojim seksualno uznemirava“, već se radi o subjektivnom pojmu.

Ista NVO izlepila je svoje plakate po stanici GSP što predstavlja komunalni prekršaj, a u akciji je učestvovala i Staša Zajović aktivistkinja političke nevladine organizacije Žene u crnom, koja se često nalazila u javnosti zbog optužbi za auto-šovinizam. Akciju je podržala i NVO Astra poznata po svojim anti-suverenističkim stavovima i propagiranju ekstremne ideje otvorenih granica i naseljavanja migranata u Srbiju. 

Trećina studentkinja u Srbiji bila je u situaciji da zaposleni na fakultetu u njihovom prisustvu pričaju seksualne šale,…

Gepostet von Autonomni ženski centar am Montag, 5. November 2018

Izvor: Dnevna Gazeta.

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite