NORMALIZACIJA PEDOFILIJE? Platiš devojčici od 13 godina 50 evra i radiš šta hoćeš, kaže Drljača!

NORMALIZACIJA PEDOFILIJE? Platiš devojčici od 13 godina 50 evra i radiš šta hoćeš, kaže Drljača!

– Era je tako živeo, i on je shvatio da je to tako, i video je da je u ovoj zemlji sve što je gore to je bolje i onda se on tako ponaša – kaže Bora Drljača povodom skandala njegovog kolege koji je maloletnici slao seksualno eksplicitini snimak, on ne osuđuje svog prijatelja i navodi da je u Srbiji uobičajena prostitucija devojčica od 13 godina i dodaje „nema nikakve veze, sad radiš šta hoćeš, platiš 50 evra i radi šta hoćeš „.

Era Ojdanić (70) devojčici od 17 godina poslao je eksplicitni snimak u kojem je poziva na seks.

Povodom ovog snimka koji je potresao srpsku javnost pozvali smo Erinog prijatelja pevača Boru Drljaču koji je prokomentarisao celu situaciju.

– Nisam gledao snimak i nemam pojma šta je Era radio. U ovom ludom vremenu, sve što je najgore ispada najbolje, svaki dan gledamo porno u raznim stvarima, pozama, gledamo na televiziji kako se seksaju u rijaliti programima, tako da je Era to prihvatio i to je interesantno, štampa pravi od nečega što je totalno negativno, napravi čoveka zvezdom, Era je tako živeo, i on je shvatio da je to tako, i video je da je u ovoj zemlji sve što je gore to je bolje i onda se on tako ponaša. On voli da se pojavi u novinama, na televiziji, to je njegov život. Svako ima svoje, i svako sebi kreira šta će da radi i kako će da se ponaša – kaže Bora.

Na naše pitanje kako gleda na to što je Era eksplicitni snimak slao maloletnici od 17 godina, Bora se nije mnogo potresao.

– Kakvih 17, 18 godina, pa vidiš da se seksaju od 13 godina, 14… Pa vidiš šta se dešava, to je sve izmaklo kontroli, nema nikakve veze. Sad radiš šta hoćeš, platiš 50 evra i radi šta hoćeš – rekao je pevač.

– Nisam se čuo sa Erom i ne znam šta je radio. Ja kad je u pitanju estrada kao da sam iz drugoga sveta. Ja njega niti osuđujem, niti ga branim, on je punoletan, mator čovek, šta mene briga šta on radi – kaže Bora

Izvor: Telegraf.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite