SVET NE ZNA NI KO JE KOLINDA: Najpoznatija foto-agencija je predstavila kao muškarca (FOTO)

SVET NE ZNA NI KO JE KOLINDA: Najpoznatija foto-agencija je predstavila kao muškarca (FOTO)

Francuski predsednik Emanuel Makron organizovao je, uoči obeležavanja stogodišnjice od primirja u Prvom svetskom ratu, svečanu večeru za sve zvanice na ovom događaju, međutim, i ovog puta došlo je do manjeg „incidenta“, glavni protagonista je Kolinda Grabar Kitarović

Foto: Flickr

Jedan od većih skandala koji je obeležio celokupnu ceremoniju na ovom istorijskom događaju svakako je bio raspored sedenja u Parizu kada se, iz nepoznatih razloga, lažni kosovski predsednik Hašim Tači našao tik iza ruskog lidera Vladimira Putina.

Međutim, ovoga puta se u centru pažnje našla ni manje, ni više nego hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Na Kolindine gafove smo svakako navikli, ali ovoga puta se gaf dogodio, ali ne njenom greškom. Naime, na društvenim mrežama je objavljena fotografije predsednice Hrvatske koja je naprasno postala to isto, samo u muškom rodu.

Fotografija, na kojoj se vidi kako Kolinda stiže na ceremoniju obeležavanja, na crvenom tepihu zajedno sa suprugom Jakovom, sama po sebi nije problem, već tekst koji stoji uz nju.

„Hrvatski predsednik Kolinda Grabar Kitarović i njegova supruga stižu na ceremoniju…“ – stoji u opisu ove fotografije koju je objavila poznata svetska agencija Geti.

Izvor: Srbija Danas

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite