GLEDALI MAJKU KAKO UMIRE: Migrant iz Indije ubio trudnicu sa strelom, pred petoro dece! (FOTO/VIDEO)

GLEDALI MAJKU KAKO UMIRE: Migrant iz Indije ubio trudnicu sa strelom, pred petoro dece! (FOTO/VIDEO)

Žena u osmom mesecu trudnoće probodena je strelom ispaljenom iz samostrela u ponedeljak u istočnom delu Londona. Trudnica je umrla od rana iako su doktoru uspeli da spasu život njene bebe. Dete je spaseno hitnim carskim rezom. 

Foto: Privatna Arhiva
Sana Muhamad žena stara 35 godina, majka petoro dece pogođena je strelom ispred svoje kuće nakon što je otišla da pokupi svoj veš iz prodavnice koja se bavi uslugom pranja u istočnom delu glavnog grada Velike Britanije.
Ramanodge Unmathallegadoo, star 50 godina, uhapšen je zbog ubistva žene. Sana Muhamad je nakon uboda strele hitno prevezena u bolnicu, ali je umrla 3 sata kasnije. Strela ispaljena iz samostrela promašila je njeno nerođeno dete za samo nekoliko centimetra. Nakon porođaja carskim rezom, beba je prebačena na intenzivnu negu.
Sana Muhamad je promenila svoje ime pre 6 godina nakon braka sa Imtiazom Muhamadom, a ranije se zvala Devi Unmathallegadoo. Ramanodge Unmathallegadoo je bio njen bivši muž.
Kako njen novi muž kaže ona je ubijena, pred petoro svoje dece starih jednu, četiri, dvanaest, petnaest i sedamnaest godina.
Foto: Privatna Arhiva
„Izašao sam napolje i video da on ima samostrel, otrčao sam nazad u kuću. Moja žena se pojavila, jer bila po veš, vikao sam joj beži, beži, beži“, kaže suprug ubijene žene.
Kada je pogodio odmah sam pomislio da je ona dobila strelu koja je namenjena meni. Možda je trebao mene da ubije, deca su sve videla, bilo je užasno. Strela je pogodila u srce, ali nije pogodila nerođeno dete. Trebala je da se porodi za dve nedelje, operisali su je dok je strela još bila u telu jer je bilo previše opasno da se izvadi – kaže muž žrtve.

London je pod novim granonačelnikom Sadik Kanom koji je poreklom Pakistanac doživeo epidemiju nasilja, broj ubistava u 2018 prešao je do sada rekordnu 2017. godinu i trenutno je u Londonu počinjeno 120 ubistava.

Dodatan problem izazvala je odluka Kana da resurse policije preusmeri sa rada na terenu na borbu protiv takozvanog „govora mržnje“ na internetu, što je dovelo do dodatnih žrtava na ulicama Londona. Sadik Kan se više puta našao na meti optužbi da gaji rasizam prema ljudima bele boje kože, kao i da podstiče atmosferu anti-semitizma u Londonu.

Izvor: Dnevna Gazeta/RT

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite