(VIDEO) FARAŽ SASUO U LICE MERKELOVOJ: Nemci propagiraju lažnu istoriju o Prvom svetskom ratu!

(VIDEO) FARAŽ SASUO U LICE MERKELOVOJ: Nemci propagiraju lažnu istoriju o Prvom svetskom ratu!

Poslanik Evropskog parlamenta Najdžel Faraž napao je Angelu Merkel povodom prekrajanja istorije na dan godišnjice od kraja Prvog svetskog rata i naknadnog plasiranja ideje da EU treba da se militarizuje i oformi svoju vojsku. Faraž ističe da Merkelova falsifikuje istoriju i ulogu Nemačke u Velikom ratu. 

„Gospođo Merkel mnogi vam zvižde danas, ali mislim da ne bi trebali jer bez vas ne bi smo imali Bregzit. Želim da vam se zahvalim za to. Brojne evro-skeptične grupe će se ovde vratiti posle sledećih izbora za EU parlament one će se vratiti u većem broju poslanika. Sve zaslugom vaših imigracionih politika“ rekao je Faraž povodom negativne reakcije poslanika i zvižduka na ulazak Markelove u EP.

Lider Bregzita je oštro kritikova ekstremnu politiku otvorenih granica Angele Merkele, ističući činjenicu da najveći deo migranata ne čine izbeglice već mladi i vojno sposobni muškarci koji ne žele da se integrišu u društva u koja dolaze.

„Mi ne želimo da budemo deo EU kojom dominira Nemačka i da plaćamo cenu za greške gospođe Merkel“ rekao je Faraž.

„Naš izlazak iz EU je oslobođenje, sada nam kažu da EU postaje imperija, postajete militarizovani, postajete nedemorkatstka EU, težite da  nastavite ekspanziju na Istok, EU  je počela novi Hladni rat sa Amerikom, sada ste EU koji teži da prekraja istoriju. Mislim da 100 godina nakon primirja treba da budemo zabrinuti“ istakao je Najdžel Faraž.

„Ideja vam je da će nova militarizovana Unija biti recept za mir, sugerišem vam da sednete i da malo bolje razmislite, možda svi treba da čitate istoriju Evropski projekta, koji je nastao kako bi zaustavili dominaciju Nemačke. Ovo što vidite danas je ogoljeno preuzimanje Evrope“ naglasio je Najdžel Faraž.

Merkel was wrong.

I just told Angela Merkel she must admit she was wrong and apologise to Europeans for the huge damage she has caused.It went down well with her as you can see…

Gepostet von Nigel Farage am Dienstag, 13. November 2018

Vaša odluka da otvorite vrata za migrante je najgora u post-ratnoj Evropi. Vreme je da se izvinite Evropi za sve sto ste uradili i za patnje koje će Evropljani imate u sledećim decenijama – poručio je Faraž praćen aplauzom poslanika u Evropskom parlamentu.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite