META SU PLAVUŠE: Migrant u gradskom prevozu gađao žene jajima! (VIDEO)

META SU PLAVUŠE: Migrant u gradskom prevozu gađao žene jajima! (VIDEO)

Snimak na kome migrant maltretira ženu u gradskom prevozu izazvao je veliki revolt na društvenim mrežama širom Evrope. 

Afrički migrant u Francuskoj snimljen je kako maltretira žene u gradskom prevozu. Mladić koga po svemu sudeći snima prijatelj ušao je u prevoz sa jajima i namerom da uznemirava putnice.

Kada je ugledao 3 plavokose Francuskinje koje sede jedna do druge, mladi Afrikanac je odlučio da ih gađa jajima. Nakon što je iz prvog pokušaja pogodio jednu devojku, migrant se okrenuo u suprotnom pravcu od žena i počeo da se pravi da se ništa nije dogodilo. Mlade žene su odlučile da ustanu sa sedište i napuste prevoz.

Kada su prošle pored migranta koji ih je gađao, Afrikanac je počeo da ispušta čudne zvuke koji liče na režanje, a zatim je počeo da se glasno smeje.

Dok devojke izlaze iz autobuse na snimku se čuje vriska, pa nije isključeno da ih je migrant napao ili ponovo gađao dok su izlazile iz vozila, ali kamera je nakon gađanje jajima fiksirana van dela u kome se nalaze devojke.

Gađao devojku jajetom u glavu

Gađanje jajim u gradskom prevozu u Francuskoj

Gepostet von Dnevna Gazeta am Sonntag, 4. November 2018

Ovo nije prvi slučaj nasilja nad ženama u Francuskoj koji su migranti snimali. nedavno je na društvenim mrežama u cirkulisao se snimak rasističkog napada koji su počinili afrički migranti nad mladom ženom koja je Francuskinja. Pored napada na devojku na snimku jedan od migranata je uputi izjavu koja se može okarakterisati kao govor mržnje „mi smo vlasnici belih žena“.  Snimak tog incidenta možete pogledati klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite