UHVAĆEN U LAŽI: Vučić je ustvari izmislio sastanak sa Trampom i Putinom! (VIDEO)

UHVAĆEN U LAŽI: Vučić je ustvari izmislio sastanak sa Trampom i Putinom! (VIDEO)

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, za razliku od šiptarsko-okupatorskog predsnika iz Prištine, Hašima Tačija, iako je sam tvrdio, a mediji naklonjeni njemu to prenosili kao stoprocetna tačna informacija, najverovatnije, tokom proslave stogodišnjice savezničke pobede Sila Atanti (Srbije, Francuske Rusije, SAD, Velike Britanije, Italije i Japana) nad Centralnim silama (Nemačkom, Austrougarskom, Bugarskom i Turskom), nije se sreo sa predsednikom Rusije, Vladimirom Putinom, niti predsednikom SAD, Donaldom Trampom.

Za razliku od Hašima Tačija, koji je na društvenim mrežama objavio fotografije sa ruskim predsednikom Putinom i američkim predsednikom Trampom, ne postoji nijedna fotografija koja dokazuje da se Aleksandar Vučić sastao sa ruskim i američkom predsednikom.

Sam predsednik Srbije je objavio na svom fejsbuk nalogu samo fotografije njegovog susreta sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i ako, na zvaničnoj stranici Predsednika Srbije u vezi njegovog boravka u Parizu, piše sledeće:

Predsednik Vučić je, nakon sastanka sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, rekao da je važno da za sve ono što radimo pokušamo da dobijemo saglasnost Nemačke, jer bez toga ne možemo da očekujemo bilo kakav napredak ka Evropskoj uniji.

„Naše je da govorimo o našoj odgovornosti, o tome šta je naš posao. Oni poštuju naše ekonomske rezultate izuzetno. To nemačka kancelarka izuzetno poštuje i danas je to rekla”, istakao je predsednik Vučić i naglasio da je politika normalne, pristojne i moderne Srbije politika kompromisa i razumevanja i zaštite nacionalnih i državnih interesa.

Predsednik Vučić je naveo da je sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom govorio kratko, a sinoć malo duže sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovim.

„Razgovarali smo o poseti predsednikovoj Srbiji, sredinom januara, i o tome koliko već radimo na tome. Sa potpredsednikom ruske vlade Borisovim sam razgovarao juče. I verujem da možemo svakako više od 10 važnih sporazuma da potpišemo tokom posete predsednika Putina, a da probamo možda čak i 15”, rekao je predsednik Vučić i dodao da je razgovarao i, u tri navrata, kratko, sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom, koji će za 20 dana doći u Beograd.

„To je ono što je bio deo našeg posla. Ono na šta ne možemo da utičemo, a znam da svako u Srbiji ima knedlu u grlu, to je činjenica da je svuda istaknuta kosovska zastava. Njihov odnos, nemojte da mislite, nije isti, znaju oni razliku između nas i njih, ali da prosto je to nešto što traje deceniju čitavu. Možda i dve. To se neće skoro promeniti”, objasnio je predsednik Srbije i dodao da mi moramo da menjamo svoju poziciju, da budemo snažniji, imamo više argumenata i borimo se još jače.”

BEZ TRUNKE SRAMA: Vučić uhvaćen u očiglednoj laži

Može li bednije da se laže. Nesrećnik.

Gepostet von Pokret za slobodu i nezavisnost am Dienstag, 13. November 2018

Istovremeno i mediji koji su bliski Vučiću (Blic, Alo, Informer, Srpski telegraf) objavili su vest, koju je potvrdio sam Vučić, da se on čak dva puta u Parizu sreo sa američkim predsednikom. Tako piše Blic, dajući samo fotografije Vučića sa Makronom i Makrona sa Trampom:

„Vučić je kasnije potvrdio da je u dva navrata razgovarao sa Trampom.

– Rekao je da su Srbi veliki narod i da ja predstavljam veliki narod. Ponosan sam jer je on, pored Putina, ovde najveća zvezda. Ovo je rekao pred 25 ljudi – naveo je predsednik Srbije.

On je dodao da nije bilo vremena ni prostora za duži i ozbiljniji razgovor sa američkim predsednikom, ali da je on tokom susreta izrazio nadu i želju da Srbija sa SAD ostvari bolje odnose i da Tramp poseti našu zemlju.

Rekao je i da su jedan drugom čestitali praznik.

– Siguran sam da ne zna da sam predsednik Srbije, bez ozbira što smo se i ranije videli. Nisam od onih koji pate od kompleksa viših vrednosti i značaja. Znam da nema pojma ko sam. Kada sam se predstavio i rekao osnovne stvari o Srbii, bio sam srećan kad je to bila njegova reakcija – rekao je Vučić.

On je dodao da je Tramp svoj komentar ponovio i pred drugim ljudima.”

A kako Srbijn.info saznaje, iz najbližeg okruženja Aleksandra Vučića, pri bili kom susretu predsednika Srbije sa zvaničnicima drugih zemalja, ako nisu tada prisutni mediji, neko iz njegove pratnje slika takve susrete i šalje dalje fotografske priloge novinskim agencijama, pre svega Tanjugu.

Iako je Tanjug objavio više fotografija Vladimira Putina i Donalda Trampa, tokom njihovog boravka u Parizu, na proslavi stogodišnjice savezničke pobede u Prvom svetskom ratu, ni na jednoj se ne nalazi predsednik Srbija sa predsednikom Rusije i SAD, što govori dodatno u prilog tezi da je srpski predsednik najverovatnije ponovo slagao i obrukao Srbiju, kada je u pitanju njegovo vođenje spolnje politike srpske države, jer za razliku od Hašima Tačija, koji se sreo i razgovarao sa Putinom i Trampom, Vučić je morao da izmisli takve susrete, te preko svojih medija ubedi javnost da su se oni stvarno i odigrali.

Izvor: Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite