OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KAMPA: Pedofilske orgije u izbegličkom centru!

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KAMPA: Pedofilske orgije u izbegličkom centru!

Alšahada Tamer uhapšen je zbog sumnji da je silovao dečaka od 3 godina u okolini izbegličkog kampa Agia Eleni na severozapadu Grčke. Ovaj slučaj je istragom nezavisnih novinara otovrio daleko širu i mračniju teme seksualne eksplatacije dece u centrima za izbeglice orgijanja sa maloletnim devojčicama, ali i dečacima.

Majka deteta je rekla da je njen sin bio na sportskom kompleksu namenjenom migratima, a zatim se vratio kući uplakan sa fizičkim povredama. Kada ga je odvela u bolnicu Ioannina doktori su potvrdili seksualno zlostavljanje.

Organi reda su pozvani i Tamer je uhapšen u kampu. Policija nije saopštila kako je otkrila vezu između migranta i dečaka, ali je zvanično istraga i dalje u toku.

Javnost u Grčkoj je zabrinuta porastom pedofilskih zlosatavljanja koje su počinili migranti. Aktivisti koji se bore protiv migrantskog nasilja i novinari nedavno su razotkrili skandal sa podvođenjem dece u izbegličkim kampovima.

Avganistanka stara 32 godine koja živi u kampu Moria kaže „Mnogo je loša situacija, Moria više nije bezbedna…“ Ona takođe dodaje da slučajevi otmice dece i njihovih silovanja česti u kampu. „Sve žene i deca žive u strahu“.

Muškarac star 21 godina rekao je za lokalne medije da odrasli muškarci u kampu „kupuju“ decu od 12 i 13 godina kako bi imali seksualne odnose sa njima. „Čuo sam jednog muškarca kako govori prijatelju, kupio sam malu devojčicu sinoć“.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite