Kanada promoviše promenu pola za decu, iako to podrazumeva kastraciju deteta! (FOTO)

Kanada promoviše promenu pola za decu, iako to podrazumeva kastraciju deteta! (FOTO)

Pod vlašću ektremno liberalnog režima Džastina Trudoa, Kanada je izvršila brojne radikalne promene. Poslednja u nizu je promocija operacije kastracije, a zatim ujedno i promene pola među decom. Sama procedura promene pola nužno dovodi do kastracije deteta, jer imitacija novih polnih organa ne može da dovede do rađanja dece. Pored toga nemoguće je poništiti promenu pola i detetu vratiti plodnost.

Foto: Facebook

Krajnje liberalna stranka Džastina Trudoa koja vlada zemljom već 6 godina sprovela je niz poteza kojima se u privatnoj sferi nameću transpolne ideje. Zakoni kojima se cenzuriše sloboda govora pod univerzalnim izgovorom „govora mržnje“ suzbili su opoziciju i veliki broj Kanađana živi u strahu da izrazi svoje mišljenje. Ipak novi problem za građane Kanade je javno promovisanje i podsticanje dece da promene pol.

U Vankuveru su na državnim institucijama osvanuli  plakati sa ultra-liberalnim parolama. Na posteru se nalazi dečak koji je prošao operaciju promene pola i sada za sebe tvrdi da je devojčica, a poruka je namenjena primarno roditeljima. „Od kako je ona izvršila tranziciju procvetala je. Divna je stvar da vidite svoje dete kako postaje ono što istinski jeste“.

Pravimo našu zajednicu prijateljski nastrojenom, bezbednom i otvorenom za sve- stoji na plakatu uz provokativnu parolu „Nemojte da stojite i gledate, nego stanite i razmišljajte“.

Kanada je pod vlašću Trudoa koga brojni kritičari nazivaju levo-liberalnim diktatorom, doživela epidemiju nasilja i mržnje prema strejt osobama. Nedavno je u Kanadi NVO aktivist šutirao u stomak ženu koja je aktivistkinja pokreat za život (davanje prava na život nerođenim bebama), Članak o tom slučaju možete videti klikom OVDE.

Pored toga LGBT aktivistkinja je pre tačno mesec dana istukla strejt devojku na ulici u napadu koji je imao odlike heterofobije. Gabriela Skvarko studentkinja univerziteta u Ontariju, koja je istovremeno zaposlena u školi za socijalne inovacije snimljena je kako napada dve osobe koje pripadaju organizaciji Toronto protiv abortusa (TAA). Više o tom napadu možete pročitati OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite